Trollkrem med Kriek

Publisert i Alle artikler, Oppskrifter, Øl og mat

IMG_9760_trollkrem

150326_ikon_artikkel


Tekst: Ølakademiet Foto: Frode Henriksen

Høsten er her, og bærene bugner. Vi oppfordrer deg til å gå ut i skogen og sanke, og så lage en dessert med smak av skog etterpå. Trollkrem – høres det ikke forlokkende ut?

Du trenger:

1 eggehvite

2dl tyttebær

1dl sukker

1 dæsj fruktøl

Slik gjør du:

Visp eggehvite, tyttebær og sukker i maskin til kremen er tykk, lys og luftig. Server trollkrem toppet med fruktøl som for eksempel Kriek of Telemark.

Du kan også bytte ut eggehviten med 3dl kremfløte dersom du ønsker en fyldigere trollkrem

Kos deg!

Flere av våre oppskrifter smaksatt med øl finner du her.

Har du gavekort som snart går ut? Les mer her ...

Personvern