Påmelding til Juleølpremiere 2017

 

På vegne av BROD arrangerer Ølakademiet tradisjon tro Juleølpremieren for bransje, dagligvare, presse og andre inviterte. Årets arrangement vil sette ny rekord i antall påmeldte bryggerier, juleøl og variasjoner i ølstiler og merker.

Vi håper at nettopp ditt bryggeri ønsker å være representert på årets Juleølpremiere. Ølakademiet er for syvende år på rad teknisk arrangør av arrangementet og koordinerer all organisering, påmelding og gjennomføring.

1608-sitat Juleølpremieren er en merkedag for lanseringen av alt juleøl i Norge. I etterkant av premieren er juleølet å finne i alle landets butikker og på Vinmonopolet.

 

Om juleølpremieren:

Arrangementet er et lukket fagarrangement for presse, beslutningstakere, serveringsbransjen, dagligvarehandelen og andre venner av bryggeribransjen i Norge, der også representanter fra det offentlige Norge deltar. For bryggeriene er dette stedet for å vise frem sitt navn og sine produkter, men også bidra til å ivareta og løfte frem de gode brygge- og juleøltradisjonene som finnes i landet. Tradisjon tro, kåres Årets Ølhund på arrangementet.

Juleølpremieren 2017 går av stabelen torsdag 2. november, fra kl. 16:30-20:30.

I år på nytt sted; Ballroom i Nedre Vollgate 11 (gamle Hypotekerbanken), kun et steinkast fra Stortinget.

1608-kart-gruppe

Bryggeriene stiller med eget øl og personale (for egen kostnad). Bryggeriet tildeles stand m/kjøleskap. Det er også mulig å ta med eget markedsmateriell/roll-ups – dette må da medbringes og monteres på egenhånd. Ønsker noen å eksponere øl på tapp, må dette også besørges og monteres av bryggeriets personell. Rigging på standen kan starte fra kl. 10:00 på arrangementdagen og all montering må være avsluttet innen kl 16:00. Dørene åpnes fra kl. 16:30 for inviterte gjester.

Det er ønskelig at flest mulig av bryggeriene stiller med egne representanter, som selv kan håndtere skjenkingen, media og kunder. For de av bryggeriene som ikke har mulighet til dette, kan Ølakademiet påta seg ansvaret for promotering/skjenking. Dette koster kr. 1 290,- pr. ølguide.

For å dekke inn utstyr, lokalleie, mat, underholdning og administrasjon av arrangementet har BROD satt en deltakeravgift på kr. 1 690,- pr. påmeldt øl.

De bryggerier som melder på mer enn 4 merker betaler kr. 1 290,- pr. påmeldt øl fra og med nr. 4. Dette gir en god utgiftsfordeling mellom de små og store bryggeriene.

Det er fri inngang for gjestene.

Endelig påmeldingsfrist for deltakelse: Torsdag 12. oktober 2017. (utsatt 18.10)
(Datoen er ufravikelig grunnet trykking av program/menyer).

Videre må all påmelding skje elektronisk gjennom Ølakademiet sitt påmeldingsskjema.

Vi gleder oss til årets Juleølpremiere og ønsker hjertelig velkommen! Spørsmål kan rettes til Ølakademiet, på

  • e-post prosjekt@ol-akademiet.no eller
  • tlf 21 64 06 65.

NB! Representanter fra bryggeriene som ikke skal stå på stand melde seg på via denne siden!

Merknader:
Alle priser er uten moms.
Betaling: Faktura pr. 10 dager etter påmelding

NB! Påmeldingsfrist 12.10! (Utsatt 18.10)

Påmelding juleølpremiere 2017

  • Ølets navnAlkohol vol.Matforslag 
    Legg til en rad
    Bruk (+)/(-) for å legge til og fjerne linjer
Personvern