Invitasjon til Juleølpremieren 2017

 

141202_new_quotemark Jul er det felles nordiske navnet på den store festen som ble holdt ved vintersolverv. Før i tiden feiret vi ved å ”drikke jol”, og ølbrygging var en av de mest høytidelige juleforberedelsene …

 

Det er klart for en av årets store begivenheter – nemlig den tradisjonelle Juleølpremieren. Her får du et innblikk i juleølets historie fra hedenske skikker, via påbudet om ølbrygging under Gulatingsloven og fram til det moderne juleølet vi drikker i dag.

Juleølpremieren er en merkedag for lanseringen av alt juleøl i Norge. I etterkant av premieren er juleølet å finne i alle landets butikker og på Vinmonopolet.

Møt bryggeriene som løfter frem de gode brygge- og juleøltradisjonene som finnes i Norge. Bli med og opplev den gode førjulsstemningen med underholdning, godt juleøl og juleølinspirerte godbiter.

Tradisjon tro, skal også Årets Ølhund kåres. I 2016 fikk Økernhjemmet i Oslo den gjeve utmerkelsen.

Juleølpremieren 2017 går av stabelen torsdag 2. november 2017, fra kl. 16:30-20:30. 

I år på nytt sted, Ballroom i Nedre Vollgate 11 (gamle Hypotekerbanken), kun et steinkast fra Stortinget.

1608-kart-gruppe

Vi ønsker velkommen til en hyggelig aften i juleølets tegn!

Det er begrenset antall plasser, og påmelding skjer til Ølakademiet via elektronisk skjema nedenfor innen 1. november 2017. Arrangementet er et lukket fagarrangement for presse, beslutningstakere, serveringsbransjen, dagligvarehandelen og andre venner av bryggeribransjen i Norge.

 

Klikk her for å melde deg på!
Personvern