Øl og matboken

Forord

Med ambisjonene om å være Norges ledende kursaktør på vårt felt, følger forpliktelser. Dette har vi i Ølakademiet tatt på alvor. Vi har derfor laget et interaktivt oppslagsverk om øl og mat. Være seg bruk av øl i mat, eller å sette øl til mat. Øl og matboken er det første av flere oppslagsverk, og er resultat av mange forkastede tester, kasserte forslag, gode idéer og stor takhøyde. Resultat er et produkt vi føler oss litt alene om – et oppslagsverk som fylles forløpende med oppskrifter, alt presentert i en slags bokform.

160309_polser-og-brod_IMG_9160

Ølakademiet har mange dyktige folk i staben. Kokker, bryggere, designer og fotograf. Alle har bidratt på sin måte – og sammen har vi evnet å lage en interaktiv bok vi håper du finner nytte i.

Boken er inndelt i innledende kapitler om forskjellige temaer – som tar deg videre til oppskrifter som eksempler på temaet. De innledende kapitlene er forholdsvis generelle, og tanken er at du som kokk skal eksperimentere etter å ha blitt kjent med noen grunnleggende regler. Føler du deg litt usikker med eksperimentering  kan det å følge våre oppskrifter være en fin inngang til å bruke øl i mat – for så å lage egne oppskrifter etterhvert.

Vi håper selvfølgelig Øl og matboken gjør deg mer nysgjerrig på øl og mat, og vi kan anbefale våre kurs om temaet. Kursene finner du her:

→| Øl og matkurs

→| Ost og ølkurs

→| Øl og sjokoladekurs

Innholdsfortegnelse:

→| Innledning – grunnreglene

Øl i mat:

→| Sauser (Kommer)

→| Marinader (Kommer)

→| Puréer (Kommer)

→| Supper (Kommer)

→| Kaker (Kommer)

Øl til mat:

→| Øl til vilt (Kommer)

→| Øl til svin (Kommer)

→| Øl til ost (Kommer)

→| Øl til sjokolade (Kommer)

→| Øl til julemat (Kommer)


Øl og matboken – forord

 160415_mini_logo

 © Ølakademiet AS

Har du gavekort som snart går ut? Les mer her ...

Personvern