Ølsmaking og middag på Mingel

 Start kvelden med en ølsmaking før dere mingler videre hos Mingel Gastrobar hvor konseptet er bygget opp rundt «sharing» …

 

 

Ølsmaking inngår Bespisning inngår Gruppens størrelse 10-40*1608-kart-gruppe

 

Mingel Gastrobar er en moderne uformell bar & restaurant med fokus på gode opplevelser i lune og innbydende omgivelser. Konseptet er bygget opp rundt «sharing» med mingle-retter og et godt variert tilbud av både vin, håndverksøl og spennende cocktails. Mingel passer perfekt i både forretningssammenheng og de fleste former for festlige lag og selskap. Det er mulig å leie hele lokalet.

Kvelden starter som seg hør og bør med en ølsmaking med Ølakademiet, hvor dere blir bedre kjent med ølets verden gjennom et ølkurs med humor, historie og nyttige øltips om alt fra serveringstemperatur til glassvalg. Lær om hvor søt- og bitterhet skapes og bli kjent med noen av ølets utallige aromaer.

> Les mer om ølsmaking her …

> I julebord sesongen tilbys også juleølsmaking, les mer her …

Meny etter sesong vedlegges i tilbud.

 

 Be om tilbud!

 

141202_new_quotemark En kontinental storbyopplevelse …

Gode smaksopplevelser behøver ikke å bety hvite duker og regninger som får deg til å lete etter utgangen. Vårt mål er å tilby deg fantastiske smaksopplevelser som du kan dele med dine venner uten at det koster skjorta. 

Alle våre retter tar utgangspunkt i ferske, norske råvarer, og menyen følger årstidene …

 

13 dager igjen til Julaften. Jakter du den perfekte julegave? Kjøp gavekort nå!

Personvern