Ølsmaking og middag på Lian Restaurant

Nyt utsikten på Lian Restaurant med god drikke og kortreist mat i godt selskap …

IMG_8760_pinnekjottIllustrasjonsbilde

 

 

1606-julesymbol Ølsmaking inngår Bespisning inngår Gruppens størrelse 10-350*1608-kart-gruppe

 

Når du setter deg til bords på Lian følger du i fotsporene til pilegrimer og ferdafolk som opp gjennom århundrene har hatt behov for en pust i bakken før ferden fortsatte ned til Trondheim. I 1933 åpnet restauranten som i dag formidler matkultur og ypperlige smaksopplevelser fra sin egen region.

Den kortreiste maten skal ikke bare nytes i godt selskap – sammen med hyggelige mennesker, men er også tilberedt slik at lokale råvarer og tradisjoner har fått selskap av nye smaker og teknikker. Gammel tradisjonskost får en ny framtid på Lian.

Kvelden starter som seg hør og bør med en ølsmaking med Ølakademiet, hvor dere blir bedre kjent med ølets verden gjennom et ølkurs med humor, historie og nyttige øltips om alt fra serveringstemperatur til glassvalg. Lær om hvor søt- og bitterhet skapes og bli kjent med noen av ølets utallige aromaer.

> Les mer om ølsmaking her …

> I julebord sesongen tilbys også juleølsmaking, les mer her …

Valg i mellom 3 eller 5-retters meny etter sesong.

 

 Be om tilbud!

 

141202_new_quotemark Amazing locally sourced Norwegian food in the forest  …

For kjøkkensjefen er maten kun kortreist dersom man kan se området den kommer fra, og man står da selvsagt på restaurantens veranda. For ja, de har en spektakulær utsikt over fjord, fjell, by og land i Trøndelag – og er stolte over å servere mat fra det området de skuer ut over.

 

Personvern