Ølsmaking og middag på Kalas & Canasta

Opplev kalas på Kalas & Canasta der kompromissløshet er viktig!

 

 

1606-julesymbol Ølsmaking inngår Bespisning inngår Gruppens størrelse 10-50*1608-kart-gruppe

 

Kalas & Canasta, eller Kalas som stedet vanligvis kalles har sin helt spesielle sjarm med fokus på det unike innenfor smak, drikke og folkene som jobber her.

På Kalas er råvarevalgene viktige, den ærlige smaken og det kreative kombinert med det enkle. Gode råvarer skal ikke tulles med; lam skal smake lam og gulrot skal smake gulrot. Stikkord som dyrevelferd, kreativitet, smak og økologi er ord som beskriver deres matfilosofi.

Kvelden starter som seg hør og bør med en ølsmaking med Ølakademiet, hvor dere blir bedre kjent med ølets verden gjennom et ølkurs med humor, historie og nyttige øltips om alt fra serveringstemperatur til glassvalg. Lær om hvor søt- og bitterhet skapes og bli kjent med noen av ølets utallige aromaer.

> Les mer om ølsmaking her …

> I julebord sesongen tilbys også juleølsmaking, les mer her …

Valg i mellom 3 eller 5-retters meny etter sesong.

 

 Be om tilbud!

 

Brilliant local restaurant  …

Dyr som går fritt og som får naturlig fôr smaker rett og slett bedre, og ikke minst synes vi at hele dyret skal brukes opp når man først slakter det.

 

Har du gavekort som snart går ut? Les mer her ...

Personvern