Ølsmaking og middag på Jossa

La deg inspirere og få reiselyst på Jossa Mat og Drikke!

IMG_8760_pinnekjottIllustrasjonsbilde

 

 

Ølsmaking inngår Bespisning inngår Gruppens størrelse 10-70*1608-kart-gruppe

 

Josefine «Jossa» Halvorsen var en matglad og reisevant kvinne som bodde på Credoveita på begynnelsen av 1900-tallet. Trondheim sto hennes hjerte nær, selv om hun hadde en umettelig trang til å utforske verden. Historien om Jossa og hennes reiselyst danner restaurantens grunntanke om å være både raus og ujålete, mens menyen med jevne mellomrom skal ut og «reise».

På Jossa står hverdagsmat sentralt, basert på tradisjon og moderne matlagingsteknikker. Selv når turen går til det store utland, jobbes det med lokale råvarer, produkter og små leverandører. Alltid av høy kvalitet, der smak har høy prioritet.

Kvelden starter som seg hør og bør med en ølsmaking med Ølakademiet, hvor dere blir bedre kjent med ølets verden gjennom et ølkurs med humor, historie og nyttige øltips om alt fra serveringstemperatur til glassvalg. Lær om hvor søt- og bitterhet skapes og bli kjent med noen av ølets utallige aromaer.

> Les mer om ølsmaking her …

> I julebord sesongen tilbys også juleølsmaking, les mer her …

Valg i mellom 3 eller 5-retters meny etter sesong.

 

 Be om tilbud!

 

141202_new_quotemark Great food and fantastic service  …

“Food tastes best when it’s allowed to be itself,” says Jossa from Credoveita.

 

Har du gavekort som snart går ut? Les mer her ...

Personvern