Hei, her er vi!

Om oss  |  Hei, her er vi  |  Ledige stillinger

 

Lyst å vite mer om hvem vi er? Her blir du bedre kjent med våre kursholdere og vår organisasjon.

Kim Daniel Bergersen

Kursholder

Kim Daniel jobber til daglig på Hopyard i Mathallen, og er også å finne i vår stall av kursholdere. Han er svært øl-interessert med stor lidenskap for faget, og vant i 2012 tittelen “Pilsner Urquell International Master Bartender” i konkurranse med ølkelnerere fra hele verden.

Henning Denstad

Kursholder

Henning jobber til daglig som rådgiver i konsulent-selskapet A-2 Norge AS, og er også å finne hos oss som kursholder. Han har stor lidenskap for øl og mat, og han står bak bloggen Hennings Ølblogg. Henning har også skrevet boken “Omstilling”.

 

Inga Greve

Kursholder

Inga er utdannet ølsomelier og diplombrygger fra Bryggerihøyskolen i København. Hun har mange års erfaring hos oss i Ølakademiet, er smilende og blid, og har særdeles god kjennskap til ølfaget. Hun er lidenskapelig hjemmebrygger og brygger på en idé om eget gårdsbryggeri.

Frode Henriksen

Markedskoordinator og webansvarlig

Frode er ansatt i Ølakademiet på heltid og har ansvar for intern og ekstern kommunikasjon, grafisk design, webutvikling og er behjelpelig med annet forefallende arbeid i våre kontorer. I tillegg er han vår eminente husfotograf.

 

Bjarte Lie

Kursholder og brygger

Bjarte er en av Ølakademiets grunnleggere og en av de med lengst fartstid som kursholder. Over 14 år som kursholder og mer enn 25 års erfaring som hjemmebrygger gir kunnskap med tyngde. Han er vår lidenskapelige brygger og er utdannet diplombrygger fra Bryggerihøyskolen i København.

Bjørn Erik Løken

Kursholder

Bjørn Erik har vært med oss i Ølakademiet i mange år, er lidenskapelig hjemmebrygger og opptatt av godt øl. Han er fra det blide Sørland og prater følgelig med bløte konsonanter. Han jobber til daglig i Nordjobb.

 

Anne Moe

Kursholder og bookingansvarlig

Anne er en kombinasjon av bookingansvarlig og kursholder. I tillegg produserer hun artikler og nyhetsbrev. Hun synes det er interessant og givende å skrive om det hun omtaler som “en spennende/stolt del av norsk kulturhistorie/identitet”.

Jørn Tore Persen

Kursholder, salgs- og markedssjef

Jørn Tore er en av Ølakademiets grunnleggere og en av de med lengst fartstid som kurholder. Han er også vår salgs- og markedssjef, og den du kontakter hvis du ønsker store, spesialtilpassede arrangementer.

 

Ingar Randell

Kursholder

Ingar har mange års erfaring med øl, med bakgrunn hos blant annet Ringnes. Han er vårt “godt voksne” alibi, har smittende humør og opparbeider umiddebar tillit mellom kursdeltakerene, uansett hvilket kurs han holder.

Ronja Velten

Kursholder og daglig leder

Ronja er i tillegg til daglig leder også kursholder. Hun har lang fartstid med øl og mat og overrasker til stadighet med hjemmebrygget øl utenom det vanlige og herlige matretter med øl som ingrediens.

Personvern