Hei, her er vi!

ANSATTE

 

Kim Daniel

Kim Daniel Bergersen, Kursholder
Bosted: Oslo

Kim Daniel jobber til daglig på Hopyard i Mathallen, og er også å finne i vår stall av kursholdere. Han er svært øl-interessert med stor lidenskap for faget, og vant i 2012 tittelen “Pilsner Urquell International Master Bartender” i konkurranse med ølkelnerere fra hele verden.

Henning

Henning Denstad, Kursholder
Bosted: Oslo

Henning jobber til daglig som rådgiver i konsulent-selskapet A-2 Norge AS, og er også å finne hos oss som kursholder. Han har stor lidenskap for øl og mat, noe han beviser gjennom sin gode blogg Hennings Ølblogg. Henning har også skrevet boken “Omstilling”.

Inga

Inga Greve, Kursholder
Bosted: Oslo

Inga er utdannet ølsomelier og diplombrygger fra Bryggerihøyskolen i København. Hun har mange års erfaring hos oss i Ølakademiet, er smilende og blid, og har særdeles god kjennskap til ølfaget. Hun er lidenskapelig hjemmebrygger og brygger på en idé om eget gårdsbryggeri.

Håkon

Håkon Olaves Hansen, Kursholder
Bosted: Trondheim

Frode H

Frode Henriksen, markedskoordinator
Bosted: Oslo

Frode har ansvar for intern og ekstern kommunikasjon, grafisk design og webutvikling. Han er i tillegg behjelpelig med annet forefallende arbeid på kontoret, og er vår eminente husfotograf.

Luis

 

Luis Herreros, Bookingansvarlig
Bosted: Oslo

Luis er den du møter på telefon eller mail og er behjelpelig med å finne det riktige kurset for deg. I tillegg til å koordinere kurs rundt om i Norge, er han ølguide selv, kokk og brygger. En skikkelig potet med andre ord.

Bjarte

Bjarte Lie, Kursholder og brygger
Bosted: Oslo

Bjarte er en av Ølakademiets grunnleggere og en av de med lengst fartstid som kursholder. Over 14 år som kursholder og mer enn 25 års erfaring som hjemmebrygger gir kunnskap med tyngde. Han er vår lidenskapelige brygger og er utdannet diplombrygger fra Bryggerihøyskolen i København.

Bjørn Erik

Bjørn Erik Løken, Kursholder
Bosted: Oslo

Bjørn Erik har jobbet som ølguide for oss siden 2011. Utover en sunn interesse for øl, brygging og ølhistorie, har han utdannelse innenfor samfunnsvitenskap, og han jobber til daglig for AFS Norge.

Anne

Anne Moe, Kursholder/booking
Bosted: Oslo

Anne er en kombinasjon av booking og kursholder. I tillegg produserer hun artikler og nyhetsbrev. Hun synes det er interessant og givende å skrive om det hun omtaler som “en spennende/stolt del av norsk kulturhistorie og identitet”.

Jørn Tore

Jørn Tore Persen, Kursholder/salgs- og markedssjef
Bosted: Oslo

Jørn Tore er en av Ølakademiets grunnleggere og en av de med lengst fartstid som kurholder. Han er også vår salgs- og markedssjef, og den du kontakter hvis du ønsker store, spesialtilpassede arrangementer.

Ingar

Ingar Randell, Kursholder
Bosted: Oslo

Ingar har mange års erfaring med øl, med bakgrunn hos blant annet Ringnes. Han er vårt “godt voksne” alibi, har smittende humør og opparbeider umiddebar tillit til kursdeltakerene, uansett hvilket type kurs han holder.

Rasmus

Rasmus Rikter-Svendsen, Kursholder
Bosted: Bergen

Øyvind

Øyvind Tveit, Kursholder
Bosted: Bergen

Ronja

Ronja Velten, Kursholder/daglig leder
Bosted: Oslo

Ronja er i tillegg til daglig leder også kursholder. Hun har lang fartstid med øl og mat og overrasker til stadighet med hjemmebrygget øl utenom det vanlige og herlige matretter med øl som ingrediens.

Frode Aa

Frode Aasprong, Kursholder
Bosted: Trondheim

Personvern