Middag på PS: Hotell

141103_bildeskygge_800px Foto: PS: Hotell


Ølakademiet har gleden av å invitere til en middag med øl i fokus på PS: Hotell – hotellet som er #2 hos Trip Advisor over B&B-er i Oslo! Beliggende i Vulkan er dette et godt utgangspunkt for en hyggelig kveld ute i Oslo-kvelden eller et trendy område for en helaften. Vi ønsker å skape en rolig og behagelig atmosfære, der gjestene kan nyte smakfulle retter fra det åpne kjøkkenet og få øye på mennesker som gjør sitt ytterste for å tilfredsstille dine sanser.

I forkant av middagen opplever du ølsmaking hos oss i Ølakademiet. Som tillegg kan du velge en guidet fottur fra våre lokaler på Schous Plass på vei til restauranten på PS: Hotell! Kr. 150,- inkludert én ølstopp.

Pris kr. 1.390,- /person

Mot tillegg: Guidet vandring med ølstopp, kr. 150,- /person

150217_ant_personer 15 – 36 personer

 

141202_new_quotemark PS: Hotell og restauranten fungerer som et verktøy for mennesker som trenger veiledning, kunnskap og erfaring på veien til fast arbeid i et inkluderende arbeidsliv.

 

Julebord

Årets julebordmeny er inspirert av tradisjoner med innslag av øl i rettene. I tillegg har man valget mellom juleølsmaking og juleøl test hos Ølakademiet i forkant av middagen.

Les mer om ølsmakingene her…

Ønsker du å reservere/forespørre julebord på PS: Hotell kan du gjøre det nederst på siden.


 


 

141015_send_forespørsel_her

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt i løpet av kort tid!

 

>>>

Personvern