Middag på Kolonihagen

141103_bildeskygge_800px

Foto: Kolonihagen


Share

Ølakademiet har gleden av å invitere til middag på Kolonihagen Grünerløkka. Med ærlige, ekte råvarer og øl i fokus, inviterer vi til en kveld i særegne lokaler sentralt på Grünerløkka.

Kvelden starter som seg hør og bør med et kurs i vår ølkjeller* eller i Kolonihagens særegne lokaler**, og avsluttes med en middag fra Kolonihagens utmerkede kjøkken. Her serveres «Sesongens smaksmeny», en 4-retters middag av ærlige, ekte råvarer – med fokus på kortreist, økologisk mat og drikke. Avhengig av tilgang, og om ønskelig, får man bl.a øl brygget i Kolonihagens eget bryggeri til maten. Om ikke, er det alltid fokus på økologisk produsert øl.

Hos Ølakademiet bli dere bedre kjent med ølets verden gjennom et ølkurs med humor, historie og nyttige øltips om alt fra serveringstemperatur til glassvalg. Lær om hvor søt- og bitterhet skapes og bli kjent med noen av ølets utallige aromaer.

Som tillegg kan man velge en guidet vandring på yrende Grünerløkka, med historien til norske bryggerier og industrien rundt Akerselva. Vi gjør et ølstopp på vei til Kolonihagen. Pris kr. 150,- /person

 

Pris kr. 1.050,- /person.

Prisen inkluderer Ølakademiets ølsmaking og sesongens 4 retters middag på Kolonihagen. Vin- eller ølpakke serveres til maten mot tillegg i prisen. Drikke betales direkte til stedet.

 15 – 76 personer

*15 – 30 personer

**31 – 76 personer

 

141202_new_quotemark Dette er ikke lillebroren til Maaemo for ingenting. Et måltid her er en reise i fantastiske smaker, herlige råvarer og spennende kombinasjoner.

 

– Osloby

 

Julebord

I julebordsesongen er det en juleinspirert 4-retter på menyen. I tillegg har man valget mellom juleølsmaking og juleøl test hos Ølakademiet i forkant av middagen.

Les mer om ølsmakingene her…

Ønsker du å reservere/forespørre julebord på Kolonihagen kan du gjøre det nederst på siden.


    


 

141015_send_forespørsel_her

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt i løpet av kort tid!

 

>>>

Personvern