Tasting-meny på Hitchhiker

141103_bildeskygge_800px

Foto: Nedre Foss Gård


Share

Ølakademiet har gleden av å invitere gruppen til å oppleve Hitchhiker på Mathallen i Oslo.

Kvelden starter som seg hør og bør med en ølsmaking i vår ølkjeller, og avsluttes med et besøk hos Hitchhiker på Mathallen Oslo. Her får dere en kvalitetsrik og spennende 9-retters tasting-meny fra Mathallens street food alibi. Menyen kan i tillegg akkompagneres med ølpakke eller flasker på bordet, noe som kan passe godt etter ølsmakingskurset hos Ølakademiet. Smak er gjennomgående for valg av råvarer, og det gjenspeiles i denne skreddersydde smaksmenyen.

Hos Ølakademiet bli dere bedre kjent med ølets verden gjennom et ølkurs med humor, historie og nyttige øltips om alt fra serveringstemperatur til glassvalg. Lær om hvor søt- og bitterhet skapes og bli kjent med noen av ølets utallige aromaer.

Som tillegg kan man velge en guidet vandring på yrende Grünerløkka, med historien til noen norske bryggerier og industrien rundt Akerselva. Vi gjør et ølstopp underveis. Pris kr. 150,- /person.

 

Fra kr. 1.090,- /person.**

Prisen inkluderer 9-retters tasting-meny og ølsmaking.

**Drikke til maten og en booking fee på kr. 50,-/pers tilkommer på dette arrangementet.

 15 – 80 personer

 

141202_new_quotemark Mathallen er Oslos storstue når det kommer til mat. Opplev atmosfæren med et besøk hos Hitchhiker i byens nye turist-attraksjon.

 

Julebord

Hitchhiker holder standard meny også i julebordsesongen. Hos Ølakademiet har man valget mellom juleølsmaking og juleøl test i forkant av middagen.

Les mer om ølsmakingene her…

Ønsker du å reservere eller forespørre julebord på Hitchhiker, gjør du det nederst på siden.


150910_hitchhiker_3 150910_hitchhiker_1


 

 

141015_send_forespørsel_her

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt i løpet av kort tid!

 

>>>

Personvern