Hambro’s Café

141103_bildeskygge_800px

Foto: Hotel Bristol


Ølakademiet ønsker velkommen til Hambro’s – en del av ærverdige Hotel Bristol som åpnet sine dører i 1920. Hambro’s er oppkalt etter pressemann og politiker Carl Joachim Hambro som viet et langt og yrkesaktiv liv som journalist og redaktør.

På Hambro’s bruker kjøkkensjefen kun de beste råvarene til å komponere sine menyer preget av de ulike årstidene, hvor øl ofte benyttes i måltidet. Godt håndtverksøl står i fokus til måltidet, og selskapet kan velge mellom to forskjellige selskapsmenyer.

I forkant av middagen gjennomføres en ølsmaking i våre lokaler eller i restauranten.

Fra kr. 1.075,-*

Prisen inkluderer ølsmaking hos Ølakademiet og 3-retters selskapsmeny inkl. kaffe. Drikke til maten kommer i tillegg.

150217_ant_personer

 30-70**

140321_map_point Rosenkrantz’ gate 3

*Hotellet jobber for din sikkerhet, og behov for vakthold vurderes i hvert tilfelle. Dette belastes i så fall kunden, normalt kr. 500,-/time. Booking fee kr. 50/pers tilkommer på dette arrangementet. **Grupper under 30 ønskes også velkommen, men da tilkommer husleie kr. 5.000,-

 141202_new_quotemark Hambro var en stor taler og retorikker og satt på Stortinget i flere perioder. Hambro’s ligger sentralt i Oslo kun få minutters gange fra Karl Johans gate.

 

Julebord

I julebordsesongen er det en juleinspirert meny. I tillegg er det juleøl i fokus, men juleøltest kan ikke gjennomføres i restauranten – kun når smaking skal foregå i Ølakademiets lokale.

Les mer om ølsmaking her…

Ønsker du å reservere/forespørre julebord på Hambro’s kan du gjøre det nederst på siden.


   


 

141015_send_forespørsel_her

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt i løpet av kort tid!

 

>>>

Personvern