Ølsmaking og middag på Eldhuset

Opplev en ølsmaking med Ølakademiet før turen går videre til Eldhuset for middag på skikkelig «smokehouse manner-vis» i en ekte skjenkestue 

 

Ølsmaking og middag på Eldhuset

 

Ølsmaking inngår Bespisning inngår Gruppens størrelse 10-30 1608-kart-gruppe

 

For Eldhuset er det å elske mat med lange tradisjoner fra sørstatene i USA som Louisiana, Kentucky, Missisippi eller Tennessee og samtidig stortrives i en god norsk skjenkestue som byr på masse godt drikke ingen motsetning. At sideorders som grillet Mais, Coleslaw og Søtpotet gir en riktig sammensatt smaksopplevelse vet de godt, samtidig som de elsker muligheten til å anbefale en IPA av ypperste kvalitet fra skjenkestuen til måltidet …

Kvelden starter som seg hør og bør med en ølsmaking med Ølakademiet, hvor dere blir bedre kjent med ølets verden gjennom et ølkurs med humor, historie og nyttige øltips om alt fra serveringstemperatur til glassvalg. Lær om hvor søt- og bitterhet skapes og bli kjent med noen av ølets utallige aromaer.

> Les mer om ølsmaking her …

Meny etter sesong vedlegges i tilbud.

 

 Be om tilbud!

 

141202_new_quotemark Tasty BBQ food, good beer selection …

Når de velger å servere mat som Pulled Pork og Ribs tilberedt på tradisjonsrik ”smokehous manner” laget over 10-12 timer i strekk, gjør de det med stolthet…

 

Tilbake til oversikten

Har du gavekort som snart går ut? Les mer her ...

Personvern