Ølsmaking og middag på Bacchus

 Få en ølsmaking før turen går til Bacchus, et spisested med sans for naturlige råvarer, både når det gjelder mat og drikke …

 

Ølsmaking og middag på Bacchus

 

1606-julesymbol Ølsmaking inngår Bespisning inngår Gruppens størrelse 10-20 1608-kart-gruppe

 

Bacchus Spiseri og Vinhus ligger midt i der alt skjer, på Kirkeristen ved Domkirken. Uttrykket Kirkeristen har sin bakgrunn i to rister som fra tidlig på 1700 gikk gjennom muren og inn på kirkegården som skulle hindre at dyr kom inn. På Bacchus serverer kjøkkensjefene Jon Marius Sletten og Tommi Bjørnsen moderne nordisk mat, med rustikk eleganse og et ønske om at de skal være en folkelig og jordnær nabolags-bistro …

Kvelden starter som seg hør og bør med en ølsmaking med Ølakademiet, hvor dere blir bedre kjent med ølets verden gjennom et ølkurs med humor, historie og nyttige øltips om alt fra serveringstemperatur til glassvalg. Lær om hvor søt- og bitterhet skapes og bli kjent med noen av ølets utallige aromaer.

> Les mer om ølsmaking her …

Meny etter sesong vedlegges i tilbud.

 

 Be om tilbud!

 

141202_new_quotemark An oasis in the city centre …

Vi bruker norske råvarer så langt det er mulig, handler gjerne rett fra bonden, og har et rikholdig ølkart hvor de konsentrerer seg om øl fra Norge.

Bacchus er nå for alvor satt på kartet gjennom Jon Marius’ deltagelse i Top Chef på TV2 …

 

Tilbake til oversikten

Har du gavekort som snart går ut? Les mer her ...

Personvern