Ølakademiet og Madu samarbeider

Publisert i Alle artikler, Øvrige nyheter

140507_madu_artikkel

Foto: Madu

Vi er glade over å presentere en ny samarbeidsrestaurant; Madu, som nå vil legge fokus på øl i sine menyer. På Madu venter en smaksopplevelse utenom det vanlige. Kjøkkensjef Jakob Montelius bruker kun de beste nordiske råvarene til å komponere sine menyer preget av årstidene. Restauranten har høstet fantastiske omtaler både i Aftenposten og Dagbladet. Fra 20. november 2013 vil øl være et element i utvalgte retter og ølutvalget vil preges at kvalitet og godt handtverksøl.

140325_apostroff Food & Beverage Manager Stefanie Tuma er den som har innledet samarbeidet med Ølakademiet, som primært bidrar med opplæring av personalet og menyanbefalinger. Madu har sentrale beliggenhet i Oslo sentrum i Kongens gate 15, med egen cocktailbar og lounge. Hver fredag og lørdag spiller en DJ.

I samarbeid med Ølakademiet tilbyr Madu nå 3 og 5 retters middag i etterkant av én av disse kursene fra Ølakademiet:

Ølakademiets ølkåseri – «En reise i ølets historie»

Gruppen får oppleve de gode historiene om ølet, dets historie og tradisjon i Norge og verden for øvrig. Man får lære litt om det edle brygg og får smake på årets flere typer handtverksøl. De gode øltipsene til mat hører også til. Kåseriet gir en generell kunnskap om øl gjennom deltakelse, praktisk prøving, historiefortelling og humor. Kurset inkluderer smaksprøver.

Øl & akevittkurs – «En reise i norsk øl- og akevitthistorie»

Ølakademiet tilbyr historiefortelling og akevittsmaking med fornøyelig fordypning i de små gleder. Ølakademiets eksperter tar oss med på en underholdende reise i akevittens historie. Vi lærer om hvorfor det er forskjell på akevitter og hvilke retter som passer best til de forskjellige akevittene. Selvfølgelig inngår det også praktiske øvelser i akevittnytelse og smak av øl i kombinasjon. Smaksprøver er inkludert.

Middagene med Ølakademiet og Madu passer for grupper på 15-80 personer.

Les mer her:

 

12 dager igjen til Julaften. Jakter du den perfekte julegave? Kjøp gavekort nå!

Personvern