Ølkurs og smakinger med påmelding | Trondheim

Er du ute etter en god opplevelse i Trondheim? Bli bedre kjent med øl gjennom våre ølsmakinger og kurs i ølbrygging. Kom alene, sammen med noen – eller gi en opplevelse som gavekort!


 1610-knapp-nyhetsbrev

→|  Kurs for grupper

→|  Partner restauranter

→|  Utdrikningslag

Ølsmakinger

Ølsmaking Original

Ølsmaking – Opplev den originale ølsmakingen hvor vi smaker på ulike ølstiler. Her lærer du å bruke sansene når du smaker øl. Hvor kommer smaken og lukten fra og kan man lukte seg fram til feil i ølet?

Les mer …


Varighet 90 minutter Kursavgift kroner 595 1610-gavekort-graa


Ølsmaking Tema

Bli med på ølsmaking når vi går i dybden på et bestemt tema, f.eks en spesiell ølstil, årstid eller øl fra et spesifikt land. Her smaker vi utvalgte øl fra dagens tema, mens kunnskap og de gode historiene formidles.

Les mer …


Varighet 90 minutter Kursavgift kroner 595 1610-gavekort-graa


Ølsmaking Internasjonal

Bli med på en øl-reise rundt om i verden. Vi får historiene og smaker på ulike øl fra mange kjente internasjonale bryggerier. Vi sees på trivelige Bror i Olav Trygvassons gate.

Les mer …


 Kursavgift kroner 595 1610-gavekort-graa


Ølsmaking for 2

Ølsmaking for 2 – Opplev en kort morsom og informativ ølsmaking med de gode historiene. Kunnskap står i fokus og man lærer å bruke sansene når man smaker øl. Perfekt for to, som vil gjøre noe hyggelig sammen

Les mer …


  1610-gavekort-graa

 

Ølbrygging

Bryggekurs Basic

Å brygge øl er ganske enkelt – å brygge godt øl er noe vanskeligere. Her lærer man ølbrygging fra A til Å for nybegynnere. Etter endt kurs skal man kunne lage sitt eget øl. Velkommen til en faglig og hyggelig kveld!

Les mer …


  1610-gavekort-graa


Videregående bryggekurs

Har man kunnskap om ølbrygging og vil lære mer? – Ta hjemmebrygging til et nytt nivå! Hvilke feller kan man gå i og hva skal man passe ekstra godt på? Råvarer, bryggeteknikker, ølfeil og tilsetninger står her på dagsorden.

Les mer …


  1610-gavekort-graa

 

Øl og mat i kombinasjon

Øl og sliders

Lær om øl til hamburger, når Ølakademiet viser vei ved å matche øl og sliders. Vi gir deg også tipsene om bruk av øl i mat. En opplevelse for den som er glad i burger og godt håndverksøl!

Les mer …


Varighet 90 minutter  1610-gavekort-graa

 

Personvern