Ølkurs | Trondheim

Er du ute etter en god opplevelse i Trondheim? Bli bedre kjent med øl gjennom våre ølsmakinger og kurs i brygging. Kom alene, sammen med noen – eller gi en opplevelse som gavekort!


 1610-knapp-nyhetsbrev

→|  Kurs for grupper

→|  Partner restauranter

→|  Utdrikningslag

Ølsmakinger

Ølsmaking Original

Den originale ølsmakingen hvor man smaker på flere forskjellige ølstiler. Her lærer du å bruke sansene når du smaker øl. Hvor kommer smaken og lukten fra, og kan man lukte seg fram til feil i ølet?

Les mer …


Varighet 90 minutter Kursavgift kroner 595 1610-gavekort-graa


Ølsmaking Tema

Bli med når vi går i dybden på et bestemt tema, f.eks en spesiell ølstil eller øl fra et spesifikt land. Her gir kursholderen deg ekstra kunnskap rundt øl etter dagens tema gjennom deltakelse, smaking og historiefortelling.

Les mer …


Varighet 90 minutter Kursavgift kroner 595 1610-gavekort-graa


Ølsmaking Internasjonal

En øl-reise rundt i verden. Bli med når vi ser nærmere på øl fra de mest kjente bryggeriene rundt omkring i verden på trivelige Bror i Olav Trygvassons gate.

Les mer …


 Kursavgift kroner 595 1610-gavekort-graa


Ølsmaking for 2

En kortere smaking når to ønsker å gjøre noe sammen. Bli kjent med forskjellige ølstiler mens dere bruker sansene og lærer hvor smakene og luktene i et øl kommer fra.

Les mer …


  1610-gavekort-graa

 

Ølbrygging

Bryggekurs Basic

Å brygge øl er ganske enkelt – å brygge godt øl er betydelig vanskeligere. Dette kurset som passer for alle og gir kunnskap slik at du etter kurset kan brygge ditt eget øl.

Les mer …


  1610-gavekort-graa


Videregående bryggekurs

Nå kan du lære å lage enda bedre øl! Dette er kurset for deg som allerede har kunnskap om ølbrygging gjennom vårt bryggekurs og er klar for å lære mer om brygging, ølfeil og tilsetninger.

Les mer …


  1610-gavekort-graa

Personvern