Kurs i ølbrygging Pluss | Oslo

Lær å brygge øl med Ølakademiet i Oslo, når vi holder grunnkurs i ølbrygging. Dette eksklusive, originale bryggekurset med frokost og varmt måltid inkludert, er også tilgjengelig som gavekort – ideelt for den som ønsker å lære å brygge øl.

Original kurstype  Varighet 4 timer Pris kroner 1690 Se i Google Maps

 

 Motta nyhetsbrev Gå til datoer og påmelding

Dette ekslusive kurset i ølbrygging har som mål at du som deltaker skal lære å brygge øl, med kunnskap nok til å unngå de mange fallgruvene i bryggeprosessen. Kurset starter med frokost, har ølsmaking og et varmt måltid inkludert.

Kurset er utviklet av erfarne bryggere utdannet ved Den Skandinaviske Bryggerihøyskolen. Oftest er en av disse også kursholder – men alle våre bryggkurs-holdere er opplært av utviklerene gjennom et omfattende program med høyt faglig nivå. Kunnskap er en av våre verdier, og det er ikke uten grunn vi er Norges ledende aktør på vårt felt.

Utvidet informasjon - les mer

Noe av det du lærer om er:

  • Bruk av bryggelogg
  • Forskjellige malttyper og dens egenskaper
  • Grunnleggende bryggeprosess på et typisk hjemmebryggersett
  • Bruk av flere typer bryggeutstyr

Du lærer det grunnleggende du trenger for å kunne brygge godt øl. Det spiller ingen rolle hva du selv brygger på, om det er “brew in bag” eller mer avansert utstyr. Du lærer det du trenger, og det er godt med tid til dine spørsmål og gjennomgang av det du måtte lure på.

Ølbrygging Pluss er vårt mest komplette bryggekurs – og gir deltakeren helt klart best utbytte. Et alternativ er «Kurs i ølbrygging, Basic«, et kurs som ikke går like mye i dybden, og har en mere foredrag-preg.

Varighet ca. 4 – 4½ time.

 

Kjøp gavekort!

Gavekort til et av våre kurs er en
populær gave. Gøy å få, enkel å gi!

 

Bruke gavekort?

Gavekort skal medbringes fysisk eller elektronisk. Vær nøye når du fyller inn gavekortkode(r):


160511-gavekortkode-olakademiet

160511-gavekortkode-youwish

Datoer og påmelding:

Ved å melde på bekrefter du at du har lest og forstått våre vilkår.

Personvern