Kurs i ølbrygging Pluss | Oslo

Lær å brygge øl med Ølakademiet i Oslo, når vi holder grunnkurs i ølbrygging. Dette eksklusive, originale bryggekurset med frokost og varmt måltid inkludert, er også tilgjengelig som gavekort – ideelt for den som ønsker å lære å brygge øl.

Original kurstype  Varighet 4 timer  Se i Google Maps

 

 Motta nyhetsbrev Gå til datoer og påmelding

Dette eksklusive kurset i ølbrygging har som mål at du som deltaker skal lære å brygge øl, med kunnskap nok til å unngå de mange fallgruvene i bryggeprosessen. Kurset starter med frokost, har ølsmaking og et varmt måltid inkludert.

141202_new_quotemark Interessant, hyggelig og godt gjennomført bryggekurs gjennomført med stort engasjement og solid fagkunnskap. Skaper samtidig en trivelig stemning gjennom ekte lidenskap for øl og brygging.

– Harry Herland

Kurset er utviklet av erfarne bryggere utdannet ved Den Skandinaviske Bryggerihøyskolen. Oftest er en av disse også kursholder – men alle våre bryggkurs-holdere er opplært av utviklerene gjennom et omfattende program med høyt faglig nivå. Kunnskap er en av våre verdier, og det er ikke uten grunn vi er Norges ledende aktør på vårt felt.

Utvidet informasjon - les mer

Kurset passer for deg som er nybegynner eller har satt noen brygg tidligere. Rammen er faglig og sosial.

Noe av det du lærer om er:

  • Bruk av bryggelogg
  • Råvaregjennomgang malt – humle – gjær og vann
  • Demonstrasjon av grunnleggende bryggeprosess
  • Gjennomgang av ulike typer bryggeutstyr
  • Praktiske bryggetips
  • Ølsmaking (smaksprøver)
  • Øl og mat

Du lærer det grunnleggende du trenger for å kunne brygge godt øl. Det spiller ingen rolle hva du selv brygger på, om det er “brew in bag” eller mer avansert utstyr. Du lærer det du trenger, og det er godt med tid til dine spørsmål og gjennomgang av det du måtte lure på.

Ølbrygging Pluss er vårt mest komplette bryggekurs – og gir deltakeren helt klart best utbytte. Et alternativ er «Kurs i ølbrygging, Basic«, et kurs som ikke går like mye i dybden, og har en mere foredrag-preg.

Varighet ca. 4 – 4½ time.

 

Gavekort til et av våre kurs er en
populær gave. Gøy å få, enkel å gi!

 

Bruke gavekort?

Gavekort skal medbringes fysisk eller elektronisk. Vær nøye når du fyller inn gavekortkode(r):


160511-gavekortkode-olakademiet

160511-gavekortkode-youwish

Datoer og påmelding:


Får du ikke opp listen nedenfor?

Klikk her …

Ved å melde på bekrefter du at du har lest og forstått våre vilkår.

Personvern