Øl og mat kurs for grupper

    OSLO

1605-ol-og-mat-gruppe 15-24

Vi slår et slag for øl til mat!

Øl til mat er et vel så godt alternativ som vin, da øl har et mye mer nyansert smaksbilde og inneholder mindre tanniner og syre. I tillegg er alkoholstyrken svakere. Vi ønsker derfor å lære deg kunsten å sette riktig øl til mat.

På kurset smaker vi oss gjennom fire små retter i kombinasjon med øl, hvor ølen er nøye tilpasset rettenes smaksbilde. Øl er også ofte tilstede som ingrediens. Menyen er sesongbasert – og satt sammen av vår kokk og øl-entusiast Ronja Velten.

Høstens retter er*:

  • Lefse med røykelaks og sennepssaus
  • Ribbe med juleølsaus og coleslaw på rødkål
  • Blåmuggost med pepperkake
  • Multesuppe med blonde, nøtter og creme fraiche

Kurset varer ca. 2,5 timer og er en uformell og hyggelig session, hvor du møter andre kursdeltakere med interesse for øl og mat.

*Nødvendige tilpasninger etter tilgang på råvarer kan forekomme.

Har du noen spørsmål?

Be om et godt tilbud:

 

Har du gavekort som snart går ut? Les mer her ...

Personvern