Øl og mat kurs | Oslo

Lær om øl og mat, når vi viser vei til hvordan du matcher øl med mat – og gir noen tips om bruk av øl i mat. Velkommen til øl- og matkurs i Oslo med Ølakademiet!

Kurstype: Øl- og matkurs Varighet 2,5 timer  Se i Google Maps

 

 1610-knapp-nyhetsbrev 1610-knapp-meld-paa

Vi slår et slag for øl til mat!

Øl til mat er et vel så godt alternativ som vin, da øl har et mye mer nyansert smaksbilde og inneholder mindre tanniner og syre. I tillegg er alkoholstyrken svakere. Vi ønsker derfor å lære deg kunsten å sette riktig øl til mat.

Se også: Øl og matkurs for grupper

På kurset smaker vi oss gjennom fire små retter i kombinasjon med øl, hvor ølen er nøye tilpasset rettenes smaksbilde. Kursholderen guider deg gjennom rettene hvor øl ofte også er tilstede som ingrediens.

Menyen er sesongbasert – og satt sammen av vår kokk og øl-entusiast Ronja Velten.

Julens meny er*:

  • Lefse med røykelaks og sennepssaus
  • Ribbe med juleølsaus og coleslaw på rødkål
  • Blåmuggost med pepperkake
  • Multesuppe med blonde, nøtter og creme fraiche

Kurset er en uformell og hyggelig session, hvor du møter andre kursdeltakere med interesse for øl og mat.

Varighet: 3 timer

*Nødvendige tilpasninger etter tilgang på råvarer kan forekomme.

Gavekort til et av våre kurs er en
populær gave. Gøy å få, enkel å gi!

 

Bruke gavekort?

Gavekort skal medbringes fysisk eller elektronisk. Vær nøye når du fyller inn gavekortkode(r):


160511-gavekortkode-olakademiet

160511-gavekortkode-gavekorttorget

160511-gavekortkode-go-dream

Datoer og påmelding:

Ved å melde på bekrefter du at du har lest og forstått våre vilkår.

Har du gavekort som snart går ut? Les mer her ...

Personvern