Ølbrygging for grupper

Kurs i ølbrygging  Pris 990  Varighet 3 timer  By OSLO
Vis bryggekurs i Google map

Ølbryggerkurs for grupper 10 – 24

Kurs i ølbrygging holdes også for grupper over 10. Dette er svært sosialt og populært, og mange firmaer opplever at ansatte får et tettere og bedre forhold når de danner bryggelag og sosialiserer også privat.

Kurs i ølbrygging kan også kombineres med bespisning og/eller ølsmaking gjennom tilpassede pakker. Du finner mer informasjon nederst på siden.

På kurset lærer du om bl.a:

  • Bruk av bryggelogg
  • Forskjellige malttyper og dens egenskaper
  • Bryggeprosessen på Beer Brew. Vi brygger på Beer Brew 30
  • Nedkjøling
  • Gjæring

Vi er også innom bruk av “brew in bag”, annet bryggeutstyr, gjærtyper, hygiene og lagring.

Har du noen spørsmål?

Be om et godt tilbud:

Kurset starter med kaffe og det serveres underveis noe lett å bite i. For en bedre opplevelse for gruppen har vi satt sammen tre forskjellige pakker dere kan velge mellom; ost- og spekefat, utvidet ølsmaking og varm 2-retter. Velg én, to eller alle tre.

160120_IMG_9026_spekemat

3 timer er ganske lenge å sitte uten noe å tygge på, særlig om dere skal brygge etter arbeidstid. Vi kan derfor tilby en ost- og speketallerken med spennende innhold som varierer etter sesong og tilgang på råvarer. Serveres underveis i kurset og tar ikke noe særlig ekstra tid.

Ekstra tidsbruk: Nei

Pris kr. 250,-/person

I et basic bryggekurs inngår en liten ølsmaking – men for grupper kan det være hyggelig å utvide denne til en full ølsmaking. På en ølsmaking lærer du å bruke sansene når du smaker øl; hvor kommer smaken og lukten fra, og kan man lukte seg fram til feil i ølet? Dette er også nyttig lærdom for en hjemmebrygger.

Ekstra tidsbruk: Ca. 30 minutter

Pris kr. 225,-/person

150923_hostgryte

Avhengig av sesong og kapasitet kan vi også tilby en varm 2-retters meny. Denne vil serveres etter kurset som en hyggelig avslutning, hvor det blir naturlig med en felles oppsummering av det man har gått gjennom på kurset.

Ekstra tidsbruk: Ca. 30 minutter

Be om tilbud.

Personvern