Cidersmaking

Bli kjent med cider gjennom en smaking hvor smakene spenner fra fruktige, søte eller tørre og musserende til skarpe og stille eller ville og syrlige.

1610-fremhevet-nyhet Kurstype: Sidersmaking Varighet 60 minutterSe i Google Maps

 

 1610-knapp-nyhetsbrev 1610-knapp-meld-paa

Engelskmennene konsumerer nesten halvparten av verdens cider, og den som har smakt en god, engelsk cider vil skjønne hvorfor. Populariteten er nå også økende i resten av verden, og i takt med økende etterspørsel kommer tilgangen.

På vår cidersmaking blir du kjent med hvor variert siderverdenen er – alt fra fruktige, søte eller tørre og musserende til skarpe og stille eller ville og syrlige. I løpet av de siste årene har mikrocider seilet opp på siden av mikrobrygget øl og blitt en stadig vanligere drikk i godt lag. På smakingen får du litt historie, noe naturfag og mye smaker!

Cidersmakingen varer i ca. 60 minutter og er en uformell og hyggelig session hvor du møter andre kursdeltakere som også vil lære mer om cider.

Det er hyggelig å gjøre noe sammen. Kom sammen med din kjære, en god venn til en morsomt innføring i ciderens verden. Har du bare ett gavekort kan den andre betale ved oppmøte.

Noe av det du lærer på kurset er*

  • eplegrupper og aromaer
  • cidertyper
  • cidertradisjoner ulike steder i verden
  • cider til mat

*vil kunne variere mellom kursholdere

Gavekort til et av våre kurs er en
populær gave. Gøy å få, enkel å gi!

 

Bruke gavekort?

Gavekort skal medbringes fysisk eller elektronisk. Vær nøye når du fyller inn gavekortkode(r):


160511-gavekortkode-youwish

Datoer og påmelding:


Får du ikke opp listen nedenfor?

Klikk her …

Ved å melde på bekrefter du at du har lest og forstått våre vilkår.

Personvern