Ciderbrygging | Oslo

Om høsten, når sesongen er på sitt beste – kan du lære ciderproduksjon i samarbeid med en av Norges første mikrociderprodusenter, Balholm.

1610-fremhevet-nyhet 1610-fremhevet-sesong   Se i Google Maps

 

 1610-knapp-nyhetsbrev 1610-knapp-meld-paa

Lær ciderbrygging i samarbeid med en av Norges første mikrociderprodusenter. Dette 3-timers ciderbryggingskurset har som mål at du som kursdeltager skal lære ciderbrygging med kunnskap nok til å lage din egen cider, samt å unngå fallgruvene i prosessen. Ølakademiets kursholdere har mange års erfaring fra cidermaking og lager cider som er i salg på Vinmonopolet og i flere restauranter og butikker i Norge, hvilket betyr at du er i de beste hender.

På kurset lærer du det grunnleggende du trenger for å kunne brygge god cider.

Det er enkel servering og smaking av noen ciderstiler.

Noe av det du lærer på kurset er

  • Smak og balanse – sukker, syre og bitterstoff
  • Eple eller pære som base – eventuelle tilsetninger som alternative tanninkilder (bær, humle etc)
  • Kulturgjær versus villgjær
  • Gjersoppen sitt liv og levnet
  • Temperatur og eventuell sukkertilsetning
  • Omstikking og eventuelt filtrering
  • Stabilisering: tilsetning av gjærstopp og eller pasteurisering
  • Balansering av smak
  • Tapping

*vil kunne variere mellom kursholdere

NB! Vær oppmerksom på at kurset er sesongbasert.

Gavekort til et av våre kurs er en
populær gave. Gøy å få, enkel å gi!

 

Bruke gavekort?

Gavekort skal medbringes fysisk eller elektronisk. Vær nøye når du fyller inn gavekortkode(r):


160511-gavekortkode-olakademiet

160511-gavekortkode-youwish

Datoer og påmelding:

 

Har du gavekort som snart går ut? Les mer her ...

Personvern