Bryggekurs – videregående

Lær om brygging av øl i dybden gjennom dette videregående kurset i ølbrygging. Kurset er også tilgjengelig som gavekort, en flott gave til den som ønsker å utvikle seg som ølbrygger.

151110_olfeil

Kurstype: Videregående ølbrygging Varighet 3 timer Kursavgift: Kroner 690 Se i Google Maps

 

 1610-knapp-nyhetsbrev 1610-knapp-meld-paa

Dette tre-timers passer for deg som enten har tatt vårt grunnkurs i ølbrygging – eller har mye erfaring med hjemmebrygging på annen måte, og som ønsker å lære ølbrygging i dybden.

Kurset er utviklet av erfarne bryggere utdannet ved Den Skandinaviske Bryggerihøyskolen. Oftest er en av disse også kursholder – men alle våre bryggkurs-holdere er opplært av utviklerene gjennom et omfattende program med høyt faglig nivå. Kunnskap er en av våre verdier, og det er ikke uten grunn vi er Norges ledende aktør på vårt felt.

Bjarte Lie er utdannet diplombrygger fra Den Skandinaviske Bryggerihøyskolen og har mer enn 25 års erfaring innen ølfaget. Inga Greve er diplombrygger fra samme skole, er utdannet ølsommelier, og har i den senere tiden brygget hos flere mikrobryggerier i inn-og utland.

Utvidet informasjon - les mer

På dette kurset går vi i dybden om brygging. Kurset skiller seg fra bryggekursene våre; her er det ingen demonstrasjon av utstyr eller bryggeprosess. Dette kurset er mer et foredrag som foregår som en dialog mellom foredragsholder og kursdeltakere. Det er et godt fora for utveksling av erfaringer og for å få svar på spørsmål som har dukket opp underveis i din bryggekarriere. For å ha utbytte av dette kurset,  du ha basiskunnskap – og ha brygget flere batcher selv.

Få tips og triks om de små og store detaljene som tar hjemmebrygging til et nytt nivå. Hvilke feller kan man gå i og hva skal man passe ekstra godt på?

Underveis smaker vi på noen øl med karakter som synliggjør tematikker.

Varighet: 3 timer

 

Gavekort til et av våre kurs er en
populær gave. Gøy å få, enkel å gi!

 

Bruke gavekort?

Gavekort skal medbringes fysisk eller elektronisk. Vær nøye når du fyller inn gavekortkode(r):


160511-gavekortkode-olakademiet

Datoer og påmelding:

Ved å melde på bekrefter du at du har lest og forstått våre vilkår.

Har du gavekort som snart går ut? Les mer her ...

Personvern