Bryggekurs Proff

Vi tar brygging til et nytt nivå og lanserer Bryggekurs Proff, kurset for deg som har vært på bryggekurs og brygget øl tidligere.

   Se i Google Maps

 

 Motta nyhetsbrev Gå til datoer og påmelding

Kurset passer for deg som har lyst til lære mer faglig om ingrediensene i ølet. Kurset er forelesningsbasert med høyt faglig nivå, der kursholder går i dybden på kveldens tema. Kursholder er en av våre diplombryggere, som har lang fartstid fra brygging og som er utdannet fra Bryggerihøyskolen i København.

På våre kurs møter du også andre bryggere, der det gis rom for faglige diskusjoner og samtaler.

 

M A L T

Tematikk:

  • Malting og temperaturer
  • Kvalitet på malt
  • Knusing og sortering
  • Oppskriftsbygging
  • Oppbevaring av malt
  • Smak og testing av øl med ulike maltprofiler
  • Adjunkter/malttilsetninger (havre, rug, hvete mais ol.)

G J Æ R

Tematikk:

  • Gjær og gjærkulturer
  • Behandling av gjær
  • Høsting av gjær
  • Bruk av mikroskop til gjærcelledeling
  • Smak og testing av øl med fokus på forskjellige gjærkulturer
  • Infeksjoner

V A N N

Tematikk:

  • Vann i ølproduksjon
  • Gjennomgang av ulike typer vann
  • PH og måling av vannkvalitet
  • Mineraler i vann
  • PH under mesking
  • Smak og testing av øl med ulike typer vannkvalitet

Kurset har varighet 2,5 timer

Pris kr. 690,- pr. tema.

 

Gavekort til et av våre kurs er en
populær gave. Gøy å få, enkel å gi!

 

Bruke gavekort?

Gavekort skal medbringes fysisk eller elektronisk. Vær nøye når du fyller inn gavekortkode(r):


160511-gavekortkode-olakademiet

 

Datoer og påmelding:

 

5. SEPTEMBER
KVELDENS TEMA: Malt | Klokken: 18:00 – 20:30 | Meld på her … 

7. NOVEMBER
KVELDENS TEMA: Humle | Klokken: 18:00 – 20:30 | Meld på her … 

16. JANUAR
KVELDENS TEMA: Vann | Klokken: 18:00 – 20:30 | Meld på her … 

Personvern