Ølkurs og smakinger med påmelding | Oslo

Er du ute etter en god opplevelse i Oslo? Bli bedre kjent med tradisjonelle drikker gjennom cider- og ølsmakinger, kurs i brygging og om øl til mat. Kom alene, sammen med noen – eller gi en opplevelse som gavekort!


 1610-knapp-nyhetsbrev

→|  Kurs for grupper

Smakinger – øl og cider

Ølsmaking Original

Ølsmaking – Opplev den originale ølsmakingen hvor vi smaker på ulike ølstiler. Her lærer du å bruke sansene når du smaker øl. Hvor kommer smaken og lukten fra og kan man lukte seg fram til feil i ølet?

Les mer …


Varighet 90 minutter  1610-gavekort-graa


Ølsmaking Tema

Bli med på ølsmaking når vi går i dybden på et bestemt tema, f.eks en spesiell ølstil, årstid eller øl fra et spesifikt land. Her smaker vi utvalgte øl fra dagens tema, mens kunnskap og de gode historiene formidles.

Les mer …


Varighet 90 minutter  1610-gavekort-graa


Ølsmaking IPA

På en IPA-smaking går vi nærmere inn på denne populære ølstilen som den senere tid har fått et godt fotfeste i Norge. Her blir det kunnskap og lærdom om ingrediensen; humle i ølet, ølsmaking og de gode historiene.

Les mer …


Varighet 90 minutter  1610-gavekort-graa


Ølsmaking Internasjonal

Bli med på en øl-reise rundt om i verden. Vi får historiene og smaker på ulike øl fra mange kjente internasjonale bryggerier. Vi sees på Aker brygge og trivelige Beer Palace!

Les mer …


 1610-gavekort-graa


Ølsmaking for 2

Ølsmaking for 2 – Opplev en kort morsom og informativ ølsmaking med de gode historiene. Kunnskap står i fokus og man lærer å bruke sansene når man smaker øl. Perfekt for to, som vil gjøre noe hyggelig sammen.

Les mer …


  1610-gavekort-graa


Cidersmaking

Ciderens popularitet øker, når man smaker forstår man hvorfor! Bli kjent med cider gjennom en smaking hvor smakene spenner fra fruktige, søte eller tørre og musserende til skarpe og stille eller ville og syrlige.

Les mer …


   1610-gavekort-graa

 

Øl og mat i kombinasjon

Øl og matkurs

Ølakademiet lærer bort kunsten å sette øl til mat. Valgene forklares og du får oppleve en 4-retters sesongbasert meny, der øl inngår i og til måltidet. På dette kurset lærer du triksene, eksperimenter hjemme!

Les mer …


 Kursavgift kroner 1295,- 1610-gavekort-graa


Ost og ølkurs

Opplevelsen for deg som er glad i masse smak – ost og øl er som jordbær og fløte. Hvilke øl passer til de ulike oster og hvorfor passer de så godt sammen? Her blir man inspirert og får de gode øltipsene til ostekvelden hjemme!

Les mer …


  1610-gavekort-graa


Øl og sjokoladekurs

Øl og sjokolade – kombinasjoner for lykke. Her får gjesten en himmelsk smaksopplevelse, når vi smaker det søte, syrlige, kraftige og mørke. Velkommen til en smakfull aften!

Les mer …


 1610-gavekort-graa


Øl og sliders

Lær om øl til hamburger, når Ølakademiet viser vei ved å matche øl og sliders. Vi gir deg også tipsene om bruk av øl i mat. En opplevelse for den som er glad i burger og godt håndverksøl!

Les mer …


Varighet 90 minutter  1610-gavekort-graa

 

Brygging – øl og cider

Bryggekurs Basic

Å brygge øl er ganske enkelt – å brygge godt øl er noe vanskeligere. Her lærer man ølbrygging fra A til Å for nybegynnere. Etter endt kurs skal man kunne lage sitt eget øl. Velkommen til en faglig og hyggelig kveld!

Les mer …


  1610-gavekort-graa


Bryggekurs Plus

Vår brygger gir et grunnkurs i ølbrygging fra A til Å.  Målet er at deltakeren skal lære å brygge øl, med kunnskap nok til å unngå de mange fallgruvene. Frokost, et varmt måltid og ølsmaking inngår.

Les mer …


1610-tidsbruk-4-timer  1610-gavekort-graa


Videregående bryggekurs

Har man kunnskap om ølbrygging og vil lære mer? – Ta hjemmebrygging til et nytt nivå! Hvilke feller kan man gå i og hva skal man passe ekstra godt på? Råvarer, bryggeteknikker, ølfeil og tilsetninger står her på dagsorden.

Les mer …


  1610-gavekort-graa


Bryggekurs Proff

Bryggekurs Proff passer for hjemmebryggeren som har vært på bryggekurs og som har brygget mye øl. Kurset er forelesningsbasert med høyt faglig nivå, der kursholder går i dybden på dagens tema og ingrediensen i ølet.

Les mer …


  1610-gavekort-graa


Ciderbrygging

 

Lær å brygge cider! Om høsten, når sesongen er på sitt beste – kan du lære ciderproduksjon hos Ølakademiet. Kursholder gir deg oppskriften og teknikkene på hvordan man skal lage god cider.

Les mer …


  1610-gavekort-graa

 

Vandringer og turer

Ølhistorisk vandring

Bli med på vandring med fokus på øl, bryggerier og industrien rundt Akerselva som har mange minner om Norges industrielle revolusjon. På turen blir det ølstopp og ølsmaking.

Les mer …


 Pris kroner 750


Grünerløkka Craft Beer Tour

Her blir det ølsmaking, guidet tur og bryggeribesøk. En morsom opplevelse for den som er glad i urbane Grünerløkka og godt håndverksøl! Sees vi?

Les mer …


 Kursavgift kroner 595

Personvern