Ølkurs og smakinger med påmelding | Oslo

Er du ute etter en god opplevelse i Oslo? Bli bedre kjent med tradisjonelle drikker gjennom cider- og ølsmakinger, kurs i brygging og om øl til mat. Kom alene, sammen med noen – eller gi en opplevelse som gavekort!


 1610-knapp-nyhetsbrev

→|  Kurs for grupper

Smakinger

Ølsmaking Original

Den originale ølsmakingen hvor man smaker på flere forskjellige ølstiler. Her lærer du å bruke sansene når du smaker øl. Hvor kommer smaken og lukten fra, og kan man lukte seg fram til feil i ølet?

Les mer …


Varighet 90 minutter Kursavgift kroner 595 1610-gavekort-graa


Ølsmaking Tema

Bli med når vi går i dybden på et bestemt tema, f.eks en spesiell ølstil eller øl fra et spesifikt land. Her gir kursholderen deg ekstra kunnskap rundt øl etter dagens tema gjennom deltakelse, smaking og historiefortelling.

Les mer …


Varighet 90 minutter Kursavgift kroner 595 1610-gavekort-graa


Ølsmaking IPA

På en IPA-smaking går vi nærmere inn på denne populære ølstilen som den senere tid har fått et godt fotfeste i Norge. Som på alle kurs med Ølakademiet serveres all lærdom med en god dose varm humor.

Les mer …


Varighet 90 minutter Kursavgift kroner 595 1610-gavekort-graa


Ølsmaking Internasjonal

En øl-reise rundt i verden. Bli med når vi ser nærmere på øl fra de mest kjente bryggeriene rundt omkring i verden på trivelige Beer Palace på Aker Brygge.

Les mer …


 Kursavgift kroner 595 1610-gavekort-graa


Ølsmaking for 2

En kortere smaking når to ønsker å gjøre noe sammen. Bli kjent med forskjellige ølstiler mens dere bruker sansene og lærer hvor smakene og luktene i et øl kommer fra.

Les mer …


  1610-gavekort-graa


Cidersmaking

Bli kjent med cider gjennom en smaking hvor smakene spenner fra fruktige, søte eller tørre og musserende til skarpe og stille eller ville og syrlige.

Les mer …


Varighet 90 minutter  Kursavgift kroner 595 1610-gavekort-graa

 

Øl og mat i kobinasjon

Øl og matkurs

Øl til mat er et vel så godt alternativ som vin, da øl har et mye mer nyansert smaksbilde og inneholder mindre tanniner og syre. I tillegg er alkoholstyrken svakere.

Les mer …


 Pris kroner 1095 per person 1610-gavekort-graa


Ost og ølkurs

Ost og øl har ofte likhetstrekk i smaksbildet; toner av nøtter, sødme og urtepreg. Dette gjør at du får noen fantastiske smaksopplevelser når du treffer på kombinasjonen!

Les mer …


  1610-gavekort-graa


Øl og sjokoladekurs

Ølakademiet tør der andre feiger ut – for det er nemlig vanskelig å sette riktig øl til sjokolade. Men når man først treffer, er kombinasjonen en smaksbombe i munnhulen.

Les mer …


  1610-gavekort-graa


Øl og sliders

På øl og sliderskurset smaker vi oss gjennom tre sliders i kombinasjon med øl, hvor ølen er nøye tilpasset burgerens smaksbilde, hvor øl ofte også er tilstede som ingrediens.

Les mer …


  1610-gavekort-graa

 

Brygging – øl og cider

Bryggekurs Basic

Å brygge øl er ganske enkelt – å brygge godt øl er betydelig vanskeligere. Dette kurset som passer for alle og gir kunnskap slik at du etter kurset kan brygge ditt eget øl.

Les mer …


  1610-gavekort-graa


Bryggekurs Plus

Velkommen til det originale kurset i ølbrygging som starter med frokost og avsluttes med et varmt måltid. Lær ølbrygging på ordentlig slik at du unngår fallgruvene når du skal lage eget øl.

Les mer …


1610-tidsbruk-4-timer  1610-gavekort-graa


Videregående bryggekurs

Nå kan du lære å lage enda bedre øl! Dette er kurset for deg som allerede har kunnskap om ølbrygging gjennom vårt bryggekurs og er klar for å lære mer om brygging, ølfeil og tilsetninger.

Les mer …


  1610-gavekort-graa


Bryggekurs Proff

Vi tar hjemmebrygging til et nytt nivå på Bryggekurs Proff, kurset for deg som har vært på bryggekurs og brygget en del øl. Kurset er forelesningsbasert med høyt faglig nivå, der kursholder går i dybden på kveldens tema.

Les mer …


  1610-gavekort-graa


Ciderbrygging

Om høsten, når sesongen er på sitt beste – kan du lære ciderproduksjon i samarbeid med en av Norges første mikrociderprodusenter.

Les mer …


  1610-gavekort-graa

 

Andre aktiviteter

Ølhistorisk vandring

Bli med på vandring med fokus på øl, bryggerier og industrien rundt Akerselva  som har mange minner om Norges industrielle revolusjon…

Les mer …


 Pris kroner 750


Grünerløkka Craft Beer Tour

I etterkant av en ølsmaking hos Ølakademiet blir du guidet av vår lokale guide videre til Grünerløkka Brygghus hvor du får omvisning og smaksprøver…

Les mer …


 Kursavgift kroner 595

13 dager igjen til Julaften. Jakter du den perfekte julegave? Kjøp gavekort nå!

Personvern