Juleølsmaking

Bli  bedre kjent med juleølets historie når vi inviterer til smaking med et utvalg av årets juleøl! Smakingene holdes med både påmelding og for grupper.

160815-juleolsmaking

Symbol for ølsmaking   Kurssted OSL | TRD
Vis Jacob Aall i Google maps

Juleøl har lange tradisjoner i Norge, og historien rundt byr på fornøyelig underholdning og morsomme anekdoter om et land ganske annerledes enn det vi kjenner i dag! Våre juleølsmakinger startet opp i 2009, og for mange har en juleølsmaking med Ølakademiet blitt en tradisjon på linje med Nøtteknekkeren og Grevinnen og Hovmesteren.

Etter kristningen av landet ble det bestemt at hver gård skulle brygge øl av menge malt tilsvarende vekten av bonden og hans kone. Dette i seg selv er nok til å få smilene fram hos gjestene – og de morsomme faktaene stopper ikke der! Bli med og lær om en viktig del av vår felles kulturarv.

Smakingen varer ca. 90 minutter og er en uformell og hyggelig session hvor du møter andre kursdeltakere med samme interesse for øl. Kom alene, ta med en god venn eller samle en liten gjeng til et morsomt og lærerikt kurs.

Noe av det du lærer på kurset er*

  • historie og tradisjonen
  • juleøl til julens retter
  • juleøl til kaker og søtsaker
  • juleøl som avec

*vil kunne variere mellom kursholdere

Har du noen spørsmål?

 

Du finner datoer og påmelding til juleølsmaking på siden for temasmaking i hver enkelt by under tema «juleøl»…:

Juleølsmaking for grupper finner du her …

Julegavetips!

Kjøp gavekort her

Kr 595,-


Et gavekort til et av våre kurs er en garantert populær gave! Du kjøper via vår sikre web-løsning og mottar gavekortet på sekunder …


Klikk her for å kjøpe gavekort

 

Gavekort til «ølsmaking for 2» er ikke gyldig på disse kursene. Ølsmaking for 2 finner du her …

Personvern