Øl og matkurs | Bergen

Lær om øl og mat, når vi viser vei til hvordan du matcher øl med mat – og gir noen tips om bruk av øl i mat. Velkommen til øl- og matkurs på Marg & Bein med Ølakademiet!

Kurstype: Øl- og matkurs Varighet 2,5 timer  Se i Google Maps

 

 1610-knapp-nyhetsbrev 1610-knapp-meld-paa

Vi slår et slag for øl til mat!

Øl til mat er et vel så godt alternativ som vin, da øl har et mye mer nyansert smaksbilde og inneholder mindre tanniner og syre. I tillegg er alkoholstyrken svakere. Vi ønsker derfor å lære deg kunsten å sette riktig øl til mat.

På kurset smaker vi oss gjennom fire små retter i kombinasjon med øl, hvor ølen er nøye tilpasset rettenes smaksbilde. Kursholderen guider deg gjennom rettene hvor øl ofte også er tilstede som ingrediens.

Menyen er sesongbasert – og satt sammen av kjøkkenet på Marg & Bein i samarbeid med våre folk med stor ølkompetanse. Bildene på siden er fra restauranten, men maten kan ikke settes i forbindelse med kurset.

Hva? : Øl og matkurs med Ølakademiet i Bergen.

Hvor? : På Marg & Bein, Fosswinckels gate 18, 5007 Bergen.

Når? : 20. september og 1. november 2017 kl. 17:30.

Betaling? : Betaling skjer ved oppmøte på kurset.

Pris: 995,-/pers

 

20. SEPTEMBER | 17:30 – 20:00

Reservér din plass her

1. NOVEMBER | 17:30 – 20:00

Reservér din plass her

 

Personvern