Øl og matkurs | Bergen

Lær om øl og mat, når vi viser vei til hvordan du matcher øl med mat – og gir noen tips om bruk av øl i mat. Velkommen til øl- og matkurs på Marg & Bein med Ølakademiet!

Kurstype: Øl- og matkurs Varighet 2,5 timer Pris kroner 1095 per person Se i Google Maps

 

 1610-knapp-nyhetsbrev 1610-knapp-meld-paa

Vi slår et slag for øl til mat!

Øl til mat er et vel så godt alternativ som vin, da øl har et mye mer nyansert smaksbilde og inneholder mindre tanniner og syre. I tillegg er alkoholstyrken svakere. Vi ønsker derfor å lære deg kunsten å sette riktig øl til mat.

På kurset smaker vi oss gjennom fire små retter i kombinasjon med øl, hvor ølen er nøye tilpasset rettenes smaksbilde. Kursholderen guider deg gjennom rettene hvor øl ofte også er tilstede som ingrediens.

Menyen er sesongbasert – og satt sammen av kjøkkenet på Marg & Bein i samarbeid med våre folk med stor ølkompetanse. Bildene på siden er fra restauranten, men maten kan ikke settes i forbindelse med kurset.

Kjøp gavekort pris kroner 1095

Gavekort til et av våre kurs er en
populær gave. Gøy å få, enkel å gi!

Bruke gavekort?

Gavekort skal medbringes fysisk eller elektronisk. Vær nøye når du fyller inn gavekortkode(r):


160511-gavekortkode-olakademiet

Hva? : Øl og matkurs med Ølakademiet i Bergen.

Hvor? : På Marg & Bein, Fosswinckels gate 18, 5007 Bergen.

Når? : 1. november 2017 og 21. mars 2018 kl. 17:30.

Betaling? : Betaling skjer ved oppmøte på kurset eller ved bruk av gavekort.

Pris: 1095,-/pers

 

1. NOVEMBER 2017 | 17:30 – 20:00

Reservér din plass her

 

21. MARS 2018 | 17:30 – 20:00

Reservér din plass her

 

Personvern