Gavetips fra Ølakademiet

Publisert i Alle artikler, Om våre kurs, Tips og råd

Opplevelsesgaver er populære! Vi er Norges ledende kursaktør om øl, og holder øl- og matkurs, bryggekurs og ølsmakinger i flere av våre største byer – en flott gave til den som har alt! Gavekortet leveres til e-post på sekunder. 

 

Minner skapes igjennom de gode opplevelsene!

Jakter du den perfekte gave til han, henne, kjæresten, mamma eller pappa? Eller bror, søster, bestemor eller bestefar? Det er ofte ikke lett å finne gaven til den som har alt. Derfor har vi i Ølakademiet satt sammen noen gavetips som skaper minner gjennom gode opplevelser. La bursdagsgaven eller årets julegave bli et lystig lag og en fin opplevelse for de voksne i familien.

Kurs i ølbrygging, ølsmakinger eller øl-og-mat kurs er alle flott opplevelse som kan deles, men passer også godt for han, henne eller deg selv! Gavekortet til våre ølkurs leveres på sekunder via e-post, og mottaker velger selv hvilken dato han/hun ønsker å delta på kurs.

Det er kjapt, det er sikkert, og det blir helt sikkert satt stor pris på.

Ølakademiet er Norges ledende kursleverandør innen fagfeltet øl – og holder kurs i Oslo, Trondheim, Bergen, Tromsø, Stavanger og Kristiansand. Selskapet formidler ølkunnskap og ølkultur gjennom ølsmakinger, kurs i ølbrygging, aktiviteter og turer. På alle arrangementer formidles faget gjennom entusiasme, deltakelse, smaking, historiefortelling og humor.

Her er våre anbefalinger:

Ølbryggerkurs, basic

Ølbryggerkurs, basic

Det originale ølbryggerkurset, komprimert for å passe for alle – men som likevel gir nok kunnskap om ølbrygging slik at man etter kurset kan brygge sitt eget øl …

 

Velg by:

Oslo | Trondheim | Bergen | Tromsø | Stavanger | Kristiansand

 

Ølsmaking, original

Selve grunnsteinen i Ølakademiet, den originale ølsmakingen hvor man smaker på flere forskjellige ølstiler. Her lærer du blant annet å bruke sansene når du smaker øl …

Kursavgift kroner 595 Varighet 90 minutter 1610-fremhevet-original 1610-fremhevet-topp-tre

Velg by:

Oslo | Trondheim | Bergen

 

Ølsmaking for to

Ølsmaking for 2 – en kortere morsom og informativ ølsmaking med de gode historiene. Opplevelsen er skapt for to som vil gjøre noe hyggelig sammen.

  1610-fremhevet-topp-tre

Velg by:

Oslo | Trondheim | Bergen | Tromsø | Stavanger | Kristiansand

 

Øl og matkurs

Gaven til den mat- og drikkeglade! Ølakademiet lærer bort kunsten å sette øl til mat. Valgene forklares og gjesten får oppleve en 4-retters sesongbasert meny, der øl inngår i og til måltidet. Lær triksene, eksperimenter hjemme!

  1610-fremhevet-topp-tre

Velg by:

Oslo

 

Cidersmaking for 2

Cider vinner stadig nye tilhengere, og vi tar deltakeren med på en reise i cider-typer og smaker mens vi ser nærmere på råvarer og produksjonsmetoder  …

  

Velg by:

Oslo

 

Gavetips fra vår nettbutikk

I vår nettbutikk finner du utstyr og bøker til ølbryggeren. Her finner du gode starpakker til den som ønsker å komme i gang med ølbrygging. I tillegg finner du bøker skrevet for den som liker, eller ønsker å lære mer om øl.

Det tikker mot jul og julen handler jo ikke kun om gaver, men også om juletradisjoner og god mat. Her kan du bli bedre kjent med øl og julemat.

Glad i juleøl? Sjekk Ølakademiet sin store juleøltest 2017.

God jul og lykke til med gaveinnkjøpene!

 

Personvern