Ølfestivalen Humlepupp 2017

Publisert i Blogg

Etter suksessen på selveste Kvinnedagen 8. mars i fjor, arrangeres Humlepupp i år for andre gang. Betydingsfulle kvinner kan ventes, både som foredragsholdere og gjester, og de står selvsagt bak festivalølen brygget for anledningen. Vi ses 8. mars, både menn og damer!

Ølsmakinger med Ølakadmiet

1611-tekst Anne Moe | 1611-foto Frode Henriksen

Humlepuppfestivalen arrangeres av damer fra Grünerløkka Brygghus, BD57 og Schouskjelleren Mikrobryggeri, og stedet er Bryggeriet på Grünerløkka Brygghus. I år som i fjor er det selvsagt brygget et eget Humlepupp-øl for anledningen, og det vil også bli servert øl fra flere gjestebryggerier. Målgruppen er like fullt menn som damer, så her er det bare å møte opp!

Hold deg oppdatert på denne Facebook-siden.

Vi i Ølakademiet stiller med vår egen daglig leder Ronja Velten som foredragsholder. Hun vil ha fokus på damer og øl, og vil gjennomføre en smaking sammen med publikum. De øl som da serveres er selvfølgelig brygget på bryggerier hvor det er damer som står i bresjen for bryggingen.

Ronja forteller om de ulike ølstilene og hvordan man bør lukte og smake på øl for å få best mulig utbytte av det. Ronja vil også trekke fram damenes betydning innenfor ølbrygging og ølhistorien, både i fortid og nåtid.

Her kan du lese om fjorårets festival og bakgrunnen og initiativtagerne.

Fikk du med deg? Boka Damer & Øl ble lansert i høst. Boka er et fint verktøy for både damer og herrer som har lyst til å lære mer om øl og bruken av øl til ulike anledninger. La deg forlede inn i en ølverdenen! Les mer og kjøp boka i vår nettbutikk.

Da gjenstår det bare å si; kos deg på festival!

Personvern