Sosiale vandringer

Fysisk fostring er aldri feil, særlig når det kan kombineres med lære om øl og/eller ølhistorie. Ølakademiet viser deg gjerne gode puber i Oslo, eller historiske steder med tilknytning til ølets historie.

 

1611-tekst Ølakademiet | 1611-foto Frode Henriksen/Ølakademiet

 1610-knapp-nyhetsbrev

Bygger fellesskap

Et arrangement med Ølakademiet er underholdning, faglig og bygger broer. Varm humor danner grunnmuren rundt det faglige innholdet om øl, og mange melder tilbake at de i etterkant opplever at ansatte lager egne grupper i etterkant av et kurs – være seg øl og mat grupper, bryggelag eller ølsmakingsklubber.

 

 Ølshistorisk vandring

1610-kursavgift-kroner-690 1608-kart-gruppe 1701-gruppe-15-30

1701-vandring

Frysja var det gamle navnet på den 8,2 kilometer lange elva som starter i Maridalsvannet og som renner ut i sjøen ved Bjørvika, med sine 20 fosser, 45 bruer og mange minner om Norges industrielle revolusjon. Bli med på vandring med fokus på øl, bryggerier og industrien rundt Akerselva …

Mer informasjon

Nå kan du gå turen med Ølakademiet og få histrorien til fabrikkene, industrien og arbeiderklassen som vokste frem langs elva. Mange av de historiske vinklingene er knyttet opp til malt, humle, gjær og vann. Samtidig blir man kjent med bryggeriene som har drevet sin virksomhet langs elva. Underveis legges det inn et par ølstopp for å forfriske ganen, hvor gruppen får lære litt om ølsmaking. Historien om øl- og drikketradisjoner i Norge presenteres underveis.

Turen starter i Nydalen og avsluttes med en ølsmaking på Grünerløkka. Vandringen har en varighet på ca 3 timer og gir en generell viten om øl gjennom deltakelse, praktisk prøving, historiefortelling og humor.

Vandringen kan arrangeres alle dager på forespørsel.

Du får:

  • guidet vandring fra Nydalen til Grünerløkka
  • 2 ølstopp på vandringen
  • mini ølsmaking i vår ølkjeller på Grünerløkka

Grupperstørrelse 15-30

Oppstart – avslutning: Nydalen – Ølakademiet, Thorvald Meyers gate 71A

1605-noe-du-lurer-paa

Send en forespørsel.

 

 Pub til pub

1610-kursavgift-kroner-750 1701-gruppe-15-30

1701-vandring

Ut på tur, aldri sur! Nå kan du også få en pub crawl i Oslo på lik linje med det andre storbyer i Europa tilbyr. Bli kjent med Tigerstadens pubtilbud gjennom en organisert vandring som inkluderer faglig innhold og gode tips om de beste ølstedene!

Mer informasjon

Stemningsbilde | Foto: Südøst

Det er snart ikke en storby med respekt for seg selv, eller kanskje mangel på respekt, som ikke tilbyr en organisert pub til pub runde. Oslo har også sin egen ”pub crawl” på lik linje med andre storbyer i Europa, hvor Ølakademiet guider deg rundt i Oslo på utvalgte puber og/eller bryggeripuber, der ølhistorie, ølkultur og ølsmaking vil stå i fokus. På turen får du de gode tipsene om de beste ølstedene i Oslo og nyttig informasjon om byens uteliv.

Ølakademiet lover høy stemning og du får garantert mulighet til å gjøre nye bekjentskaper, og settingen vil gjøre det lett å sette i gang gode samtaler. Turen har varighet på 2,5 – 3 timer og arrangeres på forespørsler for bedrifter, lag, foreninger og utdrikkningslag – og guides på norsk eller engelsk. Husk å oppgi hvis engelsk er foretrukket språk. I for- eller etterkant byr vi på en mini ølsmaking av spennende øl i vår ølkjeller på Grünerløkka.

Du får:

  • besøke gode puber
  • mini ølsmaking i vår ølkjeller
  • tips om Oslos beste ølsteder

Grupperstørrelse 15-30

Oppstart eller avslutning: Ølakademiet, Thorvald Meyers gate 71A

1605-noe-du-lurer-paa

Send en forespørsel.

 

 

1605-noe-du-lurer-paa

Send en forespørsel

Personvern