Pub til pub vandring

Ut på tur, aldri sur! Nå kan du også få en pub crawl i Oslo på lik linje med det andre storbyer i Europa tilbyr. Bli kjent med Tigerstadens pubtilbud gjennom en organisert vandring som inkluderer faglig innhold og gode tips om de beste ølstedene!150218_tappekran141103_bildeskygge_800pxFoto: Jan Khür


Det er snart ikke en storby med respekt for seg selv, eller kanskje mangel på respekt, som ikke tilbyr en organisert pub til pub runde. Oslo har også sin egen ”pub crawl” på lik linje med andre storbyer i Europa, hvor Ølakademiet guider deg rundt i Oslo på utvalgte puber og/eller bryggeripuber, der ølhistorie, ølkultur og ølsmaking vil stå i fokus. På turen får du de gode tipsene om de beste ølstedene i Oslo og nyttig informasjon om byens uteliv.

Ølakademiet lover høy stemning og du får garantert mulighet til å gjøre nye bekjentskaper, og settingen vil gjøre det lett å sette i gang gode samtaler. Turen har varighet på 2,5 – 3 timer og arrangeres på forespørsler for bedrifter, lag, foreninger og utdrikkningslag – og guides på norsk eller engelsk. Husk å oppgi hvis engelsk er foretrukket språk. I for- eller etterkant byr vi på en mini ølsmaking av spennende øl i vår ølkjeller på Grünerløkka.

Du får:

  • Øl på gode ølsteder
  • Smaksprøver og minikurs i vår ølkjeller
  • Tips om Oslos beste ølsteder

 

140325_antall_personer 15 – 30 personer

Pris kr. 750,-/person.

 

Forespørsel Ølakademiets vandringer

Åpne skjema

Vennligst åpne skjemaet etter innsending for å kontrollere status.


Gå tilbake

Personvern