Ølhistorisk vandring

Frysja var det gamle navnet på den 8,2 kilometer lange elva som starter i Maridalsvannet og som renner ut i sjøen ved Bjørvika, med sine 20 fosser, 45 bruer og mange minner om Norges industrielle revolusjon.

Bli med på vandring med fokus på øl, bryggerier og industrien rundt Akerselva.

Nå kan du gå turen med Ølakademiet og få histrorien til fabrikkene, industrien og arbeiderklassen som vokste frem langs elva. Mange av de historiske vinklingene er knyttet opp til malt, humle, gjær og vann. Samtidig blir man kjent med bryggeriene som har drevet sin virksomhet langs elva. Underveis legges det inn et par ølstopp for å forfriske ganen, hvor gruppen får lære litt om ølsmaking. Historien om øl- og drikketradisjoner i Norge presenteres underveis.

Turen starter i Nydalen og avsluttes med en ølsmaking på Grünerløkka. Vandringen har en varighet på ca 3 timer og gir en generell viten om øl gjennom deltakelse, praktisk prøving, historiefortelling og humor.

Vandringen kan arrangeres alle dager på forespørsel.

Du får:

  • Guidet vandring fra Nydalen til Vulkan
  • 2 ølstopp på vandringen
  • Smaksprøver i vår ølkjeller på Grünerløkka

 

140325_antall_personer 15 – 30 personer

Pris kr. 690,- /person

 

140325_apostroff Om gruppen ønsker middag i etterkant av vandringen er dette mulig. Bespisningen kan skje hos en av våre samarbeidsrestauranter.

 

Forespørsel Ølakademiets vandringer

Åpne skjema

Vennligst åpne skjemaet etter innsending for å kontrollere status.


Gå tilbake

Personvern