Sommerfest

Vårfest. Sommerfest. Kick off. Sommerens tilstelninger for arbeidsplassen har mange navn, men felles for alle er god stemning, feriemodus og lyse kvelder. Ølakademiet har mange fine arrangementer som skaper gode minner …

Sommerstemning

1611-tekst | 1611-foto Frode Henriksen

 1610-knapp-nyhetsbrev

Enten dere skal feire sommeren før ferien, eller starte høsten med en god kick off, er det verdt å ta en titt på våre alternativer som strekker seg fra cider- og ølsmakinger, via vandringer til en helaften med ølsmaking og middag på restaurant.

Vi skal ikkje sova bort sumernatta,
ho er for ljos til det!

– Astrid Låstad Lygre

 

En ølsmaking med Ølakademiet er mye mer enn å smake på noen forskjellige typer øl. Ølene er tilpasset årstiden – og har alltid et godt spenn i typer, for å vise mangfoldet. Til sommeren hører lyse, lette øl, mens de mørke øltypene som dukker opp får ikke være for tunge. Det er også historiefortelling, humor og lærdom; hvor kommer smakene fra, hvilken oppgave har skummet – og hvilke glass bør man velge? Vi er også innom ølets historie fra det gamle Mesopotamia og fram til dagens mikrobryggerier.

I Oslo kan dere også velge andre typer kurs. Øl og matkurs er f.eks et lite måltid, hvor dere lærer hvordan man matcher øl til mat. Gjennom fire små retter forteller kursholder om hva dere skal se etter i en øl som passer til rettene. Dere får også en innføring i hvorfor flere og flere kokker velger å bruke øl i matlagingen og hvordan dere kan gjøre det selv, og hva man må unngå.

Her finner du mer om ølsmakinger i

Ønsker dere øl og matkurs kan du lese mer om dette her. Vi tilbyr også cidersmaking, ta kontakt for et tilbud.

Andre ønsker å spise middag på en restaurant i kombinasjon med ølsmaking, og velger å la oss ta hele jobben med å reservere bord til restaurant også. Vi samarbeider med gode restauranter i både Oslo, Trondheim og Bergen – og tar gjerne jobben med å sette opp et sømløst arrangement med ølsmaking og middag for dere. Her finner dere en oversikt over restauranter vi samarbeider med i

Man skal som kjent gjennom Astrid Låstad Lygres tekst, ikke sove bort sommernatta, da den er for lys til det. Så, uansett hvordan dere velger å skape samhold i bedriften ønsker vi deg lykke til med planleggingen. Vi er også tilpasningsdyktige, og har du et spesielt ønske rundt ditt arrangement, ta gjerne kontakt – så kan vi sammen skreddersy ett arrangement for dere. Vi håper også du vil nyte de lange, lyse kveldene som snart vil komme.

Personvern