Firmafest og andre grupper

Har du ansvar for årets vårfest eller sommerfest? Eller andre firmafester eller eventer? Ølakademiet tilbyr mange alternativer for deg som skal finne på et event for et firma eller andre grupper, og kan i tillegg skreddersy et opplegg for deg!140509_eventerFoto: Fotolia

De fleste firmaer arrangerer jevnlig et event for sine ansatte eller kunder. Det være seg vårfest, sommerfest eller kick off. La Ølakademiet hjelpe deg til å avholde et vellykket arrangement som ikke går i glemmeboken alt for fort. Denne siden gir en samlet oversikt over de forskjellige ølrelaterte arrangementer vi har. Ønsker du å sende en forespørsel ber vi deg bruke skjemaet du finner nederst på den enkelte siden.

Ølmiddag på Øltorget

140325_apostroff Opplev en av Oslos bedre gastrobarer med kortreiste, sesongbaserte råvarer og retter som macther deres ølutvalg! Kjøkkensjef Christian Thalin har mange års bakgrunn med kombinasjon av øl og mat, og komponerer spennende retter med overraskelsesfaktorer og en twist…

140227_antallpersoner 8 – 14 personer Les mer her:

 


 

Ølmiddag på Madu

140325_apostroff På Madu venter en smaksopplevelse utenom det vanlige med øl & mat i fokus presentert av Ølakademiets ølguide. Madu har blitt en av de mest spennende restaurantene i Oslo og kjøkkensjef Jakob Montelius bruker kun de beste nordiske råvarene til å komponere sine menyer preget av sesong og årstid…

140227_antallpersoner 15 – 80 personer Les mer her:


 

Kurs for grupper

140325_apostroff Fra vår store kurskatalog velger du fritt blant våre mange forskjellige ølkurs eller kombinasjoner av øl og mat/snacks. Historiefortelling, humor og praktisk prøving er alltid viktige elementer i våre kurs, og de er en opplevelse man sent glemmer.

140325_antall_personer 8 – 30 personer Les mer her:


 

Ølsmaking hos deg/dere

140325_apostroff Har du lokaliteter innehar vi kunnskapen! La oss komme til dere for en humoristisk vandring i ølets historie. Dere holder øl og andre nødvendigheter i henhold til en liste dere får tilsendt i god tid før kurset, vi holder kunnskapen og besørger den gode stemningen.

140325_antall_personer 10 + Les mer her:


 

Pub til pub vandring

140325_apostroff Ut på tur, aldri sur! Nå kan du også få en pub crawl i Oslo på lik linje med det andre storbyer i Europa tilbyr. Bli kjent med Tigerstadens pubtilbud gjennom en organisert vandring som inkluderer faglig innhold og gode tips om de beste ølstedene!

140325_antall_personer 15 – 25 personer Les mer her:


 

Ølhistorisk vandring

140325_apostroff Frysja var det gamle navnet på den 8,2 kilometer lange elva som starter i Maridalsvannet og som renner ut i sjøen ved Bjørvika, med sine 20 fosser, 45 bruer og mange minner om Norges industrielle revolusjon. Bli med på vandring med fokus på øl, bryggerier og industrien rundt Akerselva.

140325_antall_personer 15 – 30 personer Les mer her:

Personvern