Det bygges!

Publisert i Blogg


150325_ikon_blogg


 

Tekst: Anne Moe

Oberservante trikkepassasjerer eller andre forbipasserende har kanskje allerede sett hva som er på gang ovenfor Schous plass i Thorvald Meyers gate. Bokstavene som forteller at her holder Ølakademiet til, er nå kommet opp på veggen! Dette blir vår andre inngang til våre lokaler, vi håper du synes den er innbydende!

Vi har nytt inngangsparti i Thorvald Meyers gate. Lett å se når du for eksempel tar trikken oppover mot Olaf Ryes plass.

Vi har nytt inngangsparti i Thorvald Meyers gate. Lett å se når du for eksempel tar trikken oppover mot Olaf Ryes plass.

Vi har hatt hektisk bygge-og oppussingsaktivitet den siste tiden, og i løpet av de siste dagene har mye kommet på plass i den andre delen av ølkjelleren vår. Den fremstår nå som like fin som det primære kurslokalet vårt, som har inngang fra Nordre gate. Denne inngangen vil fortsatt være hovedinngangen.

Den nye inngangen er imidlertid mer iøynefallende for publikum, og i vinduene vil det også komme litt å følge med på for dere forbipasserende. Alle fasiliteter er ikke på plass enda, men Fabian hos oss jobber målrettet og effektivt for å få det hyggelige inngangspartiet ferdig til dere som skal gjeste oss på ølsmaking nå før sommerferien.

Ta deg en kikk i vinduet når du går forbi, og velkommen på kurs hos oss!

 

12 dager igjen til Julaften. Jakter du den perfekte julegave? Kjøp gavekort nå!

Personvern