Bryggekurs og kurs i ølbrygging med påmelding

Ølakademiet har mer enn 9 års erfaring med kurs i ølbrygging – og kurset er utviklet av bryggere utdannet ved Den Skandinaviske Bryggerihøyskole. 


 1610-knapp-nyhetsbrev


Bryggekurs Basic

Å brygge øl er ganske enkelt – å brygge godt øl er noe vanskeligere. Her lærer man ølbrygging fra A til Å for nybegynnere. Etter endt kurs skal man kunne lage sitt eget øl.

Steder: Oslo, Trondheim, Bergen, Tromsø, Stavanger, Kristiansand.

 

Velg by ...


Bryggekurs Plus

Våre brygger gir et grunnkurs i ølbrygging fra A til Å.  Målet er at deltakeren skal lære å brygge øl, med kunnskap nok til å unngå de mange fallgruvene. Frokost, et varmt måltid og ølsmaking inngår.

Steder: Oslo

 

Les mer …


Videregående bryggekurs

Har man kunnskap om ølbrygging og vil lære mer? – Ta hjemmebrygging til et nytt nivå! Hvilke feller kan man gå i og hva skal man passe ekstra godt på? Råvarer, bryggeteknikker, ølfeil og tilsetninger står her på dagsorden.

Steder: Oslo, Trondheim og Bergen

 

Velg by ...

Oslo

Trondheim

Bergen


Bryggekurs Proff

Bryggekurs Proff passer for hjemmebryggeren som har vært på bryggekurs og som har brygget mye øl. Kurset er forelesningsbasert med høyt faglig nivå, der kursholder går i dybden på dagens tema og ingrediensen i ølet.

Steder: Oslo

 

Les mer …


Ciderbrygging

Lær å brygge cider! Om høsten, når sesongen er på sitt beste – kan du lære ciderproduksjon hos Ølakademiet. Kursholder gir deg oppskriften og teknikkene på hvordan man skal lage god cider.

Steder: Oslo

 

Les mer …

Personvern