Bli årets hjemmebrygger – vinn bryggetur med Ølakademiet!

Publisert i Alle artikler, Ølbrygging

141103_bildeskygge_800px

150326_ikon_artikkel


Tekst: Ølakademiet (Saken ble opprinnelig publisert på våre lukkede bryggesider i april)
Foto: Frode Henriksen

Nå kan du teste ditt hjemmebrygg hos Ølakademiet. Vi kårer månedlige vinnere, og årets hjemmebrygger 2015. Den heldige vinneren får være med oss på bryggetur!

Vi publiserer kåringene på nett månedtlig. Ølet bedømmes ut fra kriterier som smak, lukt, skum og utseendet. Ølfeil vil også bli nevnt. Kreativitet er alltid et pluss, og hvis det står mellom to øl som er vanskelige å skille, så kan kreativitet på etikett, tilsetning, osv være nøkkelen til seier. Vi tillater oss å vurdere ølen etter disse kriteriene framfor å benytte tradisjonelt dommerskjema. Vårt ønske er å folkeliggjøre ølbryggingen, og denne tilnærmingen tar vi i denne omgang.

På bryggesida vår for dem som har deltatt på bryggekurs hos oss, legger vi etterhvert opp ei liste som  viser de månedlige vinnerne. Her vil det også være en ytterligere beskrivelse og tilbakemelding på ølen. Dette vil vi tro er i bryggernes interesse for videre læring eksempelvis.

Levering av ditt brygg:
Lever din øl til oss senest den 20. i måneden, det holder med én flaske. Denne må være merket med ditt navn, ølstil og tappedato. Du kan også gjerne opplyse om du har brygget en standard ølstil, eller om du har eksperimentert på noe vis.

Du kan levere

  • onsdag og fredag 12-16 (vi har da åpent for henting av varer fra nettbutikken – husk å ringe på døra!)
    eller
  • torsdag 12-18 (vi har da åpent i butikken)

Dette blir spennende – sett i gang og brygg!

Hvis du ikke ønsker å delta i konkurransen, men lilkevel ønsker ditt hjemmebrygg testet, kan vi selvsagt gjøre dette for deg, da mot betaling kr 50,- per flaske.

12 dager igjen til Julaften. Jakter du den perfekte julegave? Kjøp gavekort nå!

Personvern