Øl-pesto | Beste pesto’n i by´n!

Publisert i Alle artikler, Oppskrifter, Øl og anledninger, Øl og mat, Tips og råd

IMG_9699_olpesto

 

150326_ikon_artikkel

 

 


Tekst: Ølakademiet Foto: Frode Henriksen

Pesto er en smaksrik og oppfriskende siderett, som også kan fungere som pålegg. Selvsagt kan en skvett øl i pestoen gjøre den viktige lille forskjellen.

Ingredienser:

5 ss pinjekjerner
1 bunt basilikum
2 ss pistasjenøtter, ristet
1 fedd hvitløk, hakket
1-2 ts salt
1 dl IPA
60 g parmesan ost, for eksempel Parmigiano – Reggiano eller Asiago, revet

Bland alt sammen, og bruk stavmikser.

Smak til med salt, pepper og en god olivenolje.

Lykke til!

Har du gavekort som snart går ut? Les mer her ...

Personvern