6 kjappe i høstkulda – Lindesnes Brygghus

Publisert i Blogg

Lindesnes bryggeri

150325_ikon_blogg


Tekst: Ølakademiet Foto: Lindesnes Brygghus

Her presenterer vi neste bryggeri som er ute med sine svar på våre høstaktuelle spørsmål. Det er veldig hyggelig å kunne vise vårt publikum ytterligere av alt det gode bransjen har å by på. Neste ut er Lindesnes Brygghus AS som har svart på 6 høstspørsmål. Hva har så daglig leder Benjamin LeMaitre å fortelle oss fra Lindesnes?

6 høstkjappe med Lindesnes Bryggeri:

1. Hvordan har sommeren vært på bryggeriet?

Vi har hatt fullt trøkk hele sommeren og tatt i betraktning det relativt dårlige været her i sør er vi godt fornøyd med salget.

2. Hvilke nyheter kommer dere med i høst?

Vi har nettopp lansert vår nye Crude Ale. Dette er en brown Ale på 6,2% også kommer med Juleøl i butikkstyrke, samt en på 6,5%.
Utover det har vi også nylig lansert vårt alkoholfrie alternativ, nemlig drikkevann med kullsyre.

3. Hva synes du er det mest spennende ølet som er kommet i 2015, representert ved et annet bryggeri?

I forbindelse med Matstreif fikk jeg smake en ale fra Amundsen Bryggeri hvor de hadde brukt pasjonsfrukt i ølet. Denne var frisk, god og spennende.

4. Hva synes dere er det mest utfordrende med å være aktuell og interessant for det stadig økende ølpublikummet?

Det  har den senere tid kommet masse nytt øl på markedet og utfordringen vil være å bli lagt merke til i det stadig voksende markedet. Jeg tenker det viktigste er å beholde identitet, men samtidig fokusere på videreutvikling.

5. Hvilken øl synes du er best å nyte når dagene blir kortere og lufta kjøligere?

En god fyldig stout er min personlig favoritt nå som dagene blir kortere.

6. Hva er din favorittkombinasjon av øl og mat på høsten?

Porter sammen med ett lite stykke brownies eller vaniljeis……mmmmm……

 

Neste uke presenterer vi 6 høstkjappe med et annet norsk håndverksbryggeri. Følg med på bloggen! Her kan du også se innleggene fra sommeren.

Har du gavekort som snart går ut? Les mer her ...

Personvern