5 kjappe i sommervarmen: Lindheim Ølkompani

Publisert i Blogg

Lindheim øl33141103_bildeskygge_800px

150325_ikon_blogg

 


Tekst: Ølakademiet Foto: Lindheim Ølkompani

Ølakademiets faste sommerinnslag på bloggen omhandler norske håndverksbryggerier. Bryggeriene presenteres gjennom 5 spørsmål. Denne uka er det Lindheim Ølkompani som presenteres. Hva har informasjonsansvarlig Eivin Eilertsen å dele fra sommeren på bryggeriet?

Vi i Ølakademiet håper publikum finner det interessant å lese om hva som rører seg i bryggeribransjen i sommer! God lesning:

Lindheim Øl

Sommerstemning hos Lindheim!

1.       Hva skjer på bryggeriet i sommer?

Brygging! Vi brygger alt vi orker. Når fruktsesongen er her, blir det mye juicing av frukt, som selvsagt skal i ølet. Vi har åpen bar to ganger i sommer; 17. og 22. juli.

2.       Hvilke trender ser du i markedet nå og hva tenker du om fremtiden?

Surt! Folk blir mer og mer glad i sure øl. Og det er helt supert, for vi elsker sure øl. Med frukt. Fremtiden er spennende. En må virkelig levere fantastiske brygg om en ikke skal bli skvisa ut i denne eksplosjonen av nye bryggerier. Og det tror jeg er bra. Da får vi bryggerne et lite spark bak – til å levere nye kreative øl.

3.       Hvilket øl drikker du en varm sommerdag?

En frisk Berliner Weisse. Helst med innslag av frukt. Eller en Gose.

4.       Hva er ditt beste øl & mattips?

I sommervarmen….En spicy hjemmelagd burger på grillen. Med en surøl eller en fersk IPA til. Det får smilet frem.

5.       Hvilke nyheter har dere å melde til høsten?

Mer fokus på coolship øl, og noen frukt øl. Og så blir det pol-lansering av tre forskjellige øl. Og forhåpentligvis noe spennende i spesialslippet.

 

Neste uke presenterer vi 5 kjappe med et annet norsk håndverksbryggeri. Følg med!

Har du gavekort som snart går ut? Les mer her ...

Personvern