5 kjappe i sommervarmen – Haandbryggeriet

Publisert i Blogg

Haandbryggeriet, etikett

150325_ikon_blogg

 


Tekst: Ølakademiet Foto: Haandbryggeriet

Ølakademiets faste sommerinnslag på bloggen omhandler norske håndverksbryggerier. Bryggeriene presenteres gjennom 5 spørsmål. Denne uka er Haandbryggeriet neste ut. Hva har bryggerimester og daglig leder Jens Maudal å dele fra sommeren på bryggeriet?

Vi i Ølakademiet håper publikum finner det interessant å lese om hva som rører seg i bryggeribransjen i sommer! God lesning:

 

1.       Hva skjer på bryggeriet i sommer?

I sommer har vi full fres så godt det lar seg gjøre med mange folk på ferie, folk blir tørste om sommeren så salget går strykende.

2.       Hvilke trender ser du i markedet nå og hva tenker du om fremtiden?

Ølmarkedet endrer seg hele tiden, nå er vi midt inne inne i en voldsom IPA-trend, men dette tror vi vil endre seg  en del i løpet av 2015. Det er vanskelig å se hva som tar over, men surøl, fruktøl, sesongøl er på vei oppover.

3.       Hvilket øl drikker du en varm sommerdag?

I det fine sommerværet er det lyst og kaldt øl som trekker, litt tørsteslukking. En blond eller en sesongøl gjerne med litt fruktsmak, og den må være kald!

4.       Hva er ditt beste øl & mattips?

Det er veldig enkelt en humla pale ale eller en blond med ferske reker og sitron, det er supert på båten eller brygga.

5.       Hvilke nyheter har dere å melde til høsten?

Vi har masse nytt på gang, flere nye surøl og fruktøl, blant annet en ekte norsk kriek med norske kirsebær.

 

Neste uke presenterer vi 5 kjappe med et annet norsk håndverksbryggeri. Følg med på bloggen!

Har du gavekort som snart går ut? Les mer her ...

Personvern