10.000 lovers – on face!

Publisert i Blogg

160229_10000_lovers

Tekst og illustrasjon: Frode Henriksen

Som bedrift kan man oppnå mange milepæler; som f.eks å fylle år, måtte utvide staben eller få nye lokaler. Ølakademiet har i så måte allerede nådd flere milepæler, og nå har vi fått en ny. Vi runder nemlig i disse dager 10.000 følgere på vår Facebook-side!

Kanskje ikke verdens største bragd kan man tenke, men for oss har det vært viktig å tenke langsiktig i sosiale medier. Vi har ikke ønsket å tråkke over bestemmelser i alkoholloven, heller ikke Facebook sine egne retningslinjer. Derfor har du aldri sett en oppfordring om å dele eller tagge venner på vår side. Vi ønsker derimot følgere som er genuint opptatt av øl.

Når vi nå bikker 10.000 følgere, er det med visshet om at disse er glade i øl – og setter pris på vårt arbeid med å spre det glade budskap om øl, øl-tradisjoner og ølbrygging. Hurray!

I forbindelse med vår nye milepæl avholder vi en konkurranse hvor vinneren får et valgfritt arrangement for seg og sine venner i våre lokaler, til en verdi av 10.000 blanke, norske kroner! Vi synes nemlig at 10.000 følgere og 10.000 kroner passer fortreffelig godt sammen!

Får å være med i trekningen må gå inn på vår Facebook-side, like saken og skrive i kommentarfeltet under hvilken av disse to emoji-ene som representerer deg mest, A eller B. Tenk litt på den… Vi blir selvfølgelig glad om du liker siden vår også!

 

160301_beer-emoji_a   160301_beer-emoji_b

Konkurransen avsluttes 10 mars, og vinneren blir offentliggjort i kommentarfeltet samt kontaktet direkte.

Blir du med på ferden videre?

Her finner du vår Facebook-side

Vilkår

Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle personer over 18 år som er bosatt i Norge. Ansatte hos Ølakademiet og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Hvem vinner?

En vinner blir tilfeldig trukket blant de som har fulgt instruksene som har blitt gitt på Facebook-siden vår. Vinneren offentliggjøres her og blir kontaktet direkte på Facebook.

Premie?

Opplevelse for kr. 10 000,-. Overrekkelse av premie avtales direkte med vinner. Vinneren må sende oss sin kontaktinformasjon i en direktemelding på Facebook i løpet av 1 uke – får vi ikke kontaktinformasjonen innen 1 uke mister vinneren retten til premien og det trekkes ny vinner.

Hvor?

Opplevelsen må gjennomføres i våre eller våre valgte lokaler.

Annet du må vite?

Ved mistanke om juks har Ølakademiet rett til å undersøke og utelukke deltagere.

Våre konkurranser er på ingen måte sponset, markedsført, administrert eller assosiert med Facebook – du gir din informasjon til Ølakademiet og ikke til Facebook. Spørsmål omkring konkurransen eller aktivitetene kan sendes til post(a)ol-akademiet.no

12 dager igjen til Julaften. Jakter du den perfekte julegave? Kjøp gavekort nå!

Personvern